Передбачення Ванги на 2025 рік: що чекає світ

Баба Ванга або Вангелія була не тільки містиком і лікарем, а й знаменитою провісницею - багато чого з того, що вона передбачала в далекому майбутньому, насправді збулося.

УНІАН розповість, які передбачення Ванги відомі на 2025 рік і пізніше.

Пророцтва Ванги про ситуацію у світі

Усі передбачення Ванги не вдалося знайти та зафіксувати навіть її біографам, проте деякі пророцтва все-таки залишилися. Наведемо кілька з них.

Страшні катаклізми та криза в США

Згідно з пророцтвами Ванги, США зіткнутися з серйозною економічною кризою – жити в кредит уже не вийде. Через це багато людей залишаться без дому, їм доведеться виїжджати в інші країни. Також Ванга бачила, що практично одночасно з економічною кризою катаклізми почнуться і в природі – у Тихий океан впаде величезний астероїд або під водою станеться землетрус. Через це частина Америки піде під воду.

Глобальне потепління і відсутність води

Усі передбачення Ванги рано чи пізно “впираються” в ризик екологічної катастрофи, пов’язаної з глобальним потеплінням. Через це частіше відбуватимуться землетруси, повені, виверження вулканів та інші природні катастрофи, до яких людство ще не готове. До 2030-го року стане не вистачати питної води, через що почнеться масовий голод і війни за ресурси.

Китай стане наддержавою, а Європа розпадеться

Болгарська ясновидиця говорила, що Китай випередить США у військовій та економічній могутності, а його партнерство з лідерами світу призведе до змін на карті – одні держави перестануть існувати, в інших зміняться кордони.

Цікаво, що світова криза торкнеться Європи – Ванга передбачала навіть розпад Європейського Союзу. Причиною цього будуть військові конфлікти всередині, між країнами, а також різні політичні, економічні та релігійні стратегії. У результаті з Європи люди тікатимуть від безробіття, але в пошуках більш стабільних і сприятливих умов для життя.

“Ривок” у медицині та штучному інтелекті

Пророцтва Ванги на 2025 рік були не тільки про погане, а й про хороше – провидиця вважала, що якраз до цього часу науковці навчаться лікувати багато захворювань, як-от рак чи Альцгеймер. Також уперед зроблять крок і нанотехнології, що дадуть змогу вивести штучний інтелект на новий рівень. Це дасть змогу вирішити завдання, які зараз здаються неймовірно складними для людства.

Коли закінчиться війна в Україні на думку Ванги

Передбачення Ванги про війну не були точними – вона однозначно бачила конфлікт в Україні, але вважала, що війна триватиме не довше ніж два роки – це означає, що до кінця 2024 року все має закінчитися. До того ж, багато біографів ясновидиці згадують фразу “Коли на трон зійде Восьмий” – її вимовляла Ванга, якщо в неї запитували, коли закінчиться війна в Україні. Хто такий цей “восьмий” досі не відомо – найімовірніше, сенс пророцтва ми зрозуміємо вже після його виконання.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

10 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

19 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

26 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

31 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

37 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

48 хв. ago