Принц Гаррі шукає окремий будинок від Меган Маркл: що сталося

Принц Гаррі шукає “постійний” будинок у Великій Британії, щоб його друзі, які не ладнають з його дружиною Меган Маркл, могли відвідувати його, заявив королівський експерт.

За даними Page Six, Королівський письменник Том Квінн розповів, що герцог Сассекський, який залишив свої королівські обов’язки 2020 року і тепер живе у США, “сумує за деякими аспектами свого старого життя” в Лондоні.

“Період медового місяця, коли у Сполучених Штатах усе нове і захопливе, неминуче добігає кінця, і Гаррі озирається на минуле через рожеві окуляри”, – заявив він.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський – є п’ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов’язки, пов’язані з королівською сім’єю, і переїхали до США.

Квінн сказав, що 39-річний Гаррі “сумує” за своїми друзями з армії та коледжу, які нібито не провідували його в Каліфорнії, бо “не ладнають із Меган”, з якою принц одружився 2018 року.

“Гаррі сповнений рішучості знайти свій власний постійний дім у Великій Британії, і саме тому він продовжує судовий позов, щоб змусити британського платника податків заплатити за його безпеку”, – сказав він виданню.

Ольга Степанова

Recent Posts

Готуйтеся вивертати кишені: податкова отримала доступ до всіх рахунків українців

З 30 вересня Державна податкова служба почне отримувати дані щодо стану рахунків громадян України від податкових органів…

9 хв. ago

Укрпошта отримала 70 тисяч повісток з QR-кодами та підписами ТЦК: кому розішлють

Міністерство оборони України за допомогою Реєстру військовозобов'язаних сформувало 70 тисяч повісток, переданих Укрпошті для оповіщення…

18 хв. ago

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

36 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

47 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

56 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

1 годину ago