“Це робота Бога”: жінка понад 16 років нічого не їсть і не п’є воду

Жінка з Ефіопії стверджує, що вона нічого не їла та не пила воду протягом останніх 16 років. Про це йдеться в матеріалі Daily Star.

Мова про Мулуворк Амбрау, яка стверджує, що в один момент їй перестало бути потрібним харчуватися чим-небудь. Вона це відчула ще в 10-річному віці. Останнє, що їй вдалося з’їсти, — рагу з червоної сочевиці.

Шукач пригод Дрю Бінскі спеціально вирушив до Ефіопії, щоб зустрітися з унікальною жінкою. Він хотів дізнатися в неї відповідь лише на одне запитання: “Це правда?”

“Вхід до вітальні Мулуворк — це як увійти в інший світ. На стінах є плакати й різноманітні предмети антикваріату, які змушують почуватися так, ніби ми застрягли в капсулі часу її дитинства”, — розповідає Дрю Бінскі.

Більшу частину свого часу жінка проводить займаючись садівництвом. Вона вирощує багато овочів на випадок, якщо прийдуть гості. Попри на свій піст Мулуворк любить багато готувати, хоча сама ніколи не відчуває почуття голоду.

“Через те, що я жила зі своєю сім’єю, мене просили поснідати й піти до школи. Я говорила, що поїла, але прикидалася. Я втратила апетит до води або будь-якої їжі”, — каже унікальна дівчина.

Жінка відмовилася від води і їжі на 16 років Фото: Daily Star

Мулуворк тривалий час обстежували лікарі Ефіопії, але після трьох років різних тестів виявилося, що в неї ідеальне здоров’я. Водночас у її шлунку не було ні їжі, ні води.

Також цей випадок досліджували фахівці з ОАЕ та Катару, однак також не знайшли нічого поганого. Її психічне здоров’я в нормі. А під час вагітності, щоб дитині було чим харчуватися, їй вводили глюкозу.

“Вона вважає, що її незвичайний стан — це “робота Бога”, і не знає, чому вона почалася. Вона не думає, що коли-небудь знову їстиме”, — ідеться в повідомленні.

Ольга Степанова

Recent Posts

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

13 хв. ago

До 80 тисяч гривень на дім: кияни можуть отримати безкоштовні генератори

Київська міська влада запровадила програму часткової компенсації вартості генераторів та сонячних батарей для багатоквартирних будинків.…

20 хв. ago

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

2 години ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

2 години ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

2 години ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

2 години ago