Діти схожі на принцесу Діану: принц Гаррі запевнив, що найсильніші гени – руді

Принц Гаррі поділився зворушливою інформацією про доньку Лілібет на церемонії вручення премії WellChild Awards. 40-річний герцог Сассекський жваво базікав про своїх власних дітей перед заходом. У Гаррі та його дружини Меган Маркл ростуть 3-річна Лілібет і 5-річний син Арчі.

«Арчі та Лілі були благословенні густим волоссям своєї матері», – заявив принц.

Він здивувався тому, що скоро дочка зможе сидіти на власних локонах. Гаррі зазначив, що його діти безумовно пішли в його покійну матір, принцесу Діану.

«Ген Спенсерів дуже, дуже сильний. Рудий ген – сильний», – додав герцог.

Меган і Гаррі із сином Арчі, 2019 рік. Фото: Getty Images

Про вплив генів матері на його дітей Гаррі згадував ще в січні 2023 року. Принц вважав, що син і дочка будуть більше схожими на Меган. Однак усе виявилося інакше.

«Я справді думав на початку моїх стосунків, якщо це зайде так далеко і в нас будуть діти, то рудий ген ніяк не зможе протистояти генам моєї дружини. Я помилився», – запевнив Гаррі на The Late Show зі Стівеном Кольбером.

Я помилився. Фото: Getty Images

Друг родини Сассекських також описав їх як дуже практичних батьків. Подружжя відводить дітей до школи, забирає їх, перебуває поруч протягом усього дня. Інсайдер заявив, що малюки виховані. За його словами, Арчі милий, допитливий і грайливий, а Лілі – яскрава і весела. Про характер дітей говорила і сама Меган.

«Я думаю, що частина рольової моделі, яку я, безумовно, намагаюся робити як мати, полягає в тому, щоб заохочувати нашу доньку. І в три роки вона знайшла свій голос. Ось як ми створюємо умови, в яких є хвильовий ефект дівчат і молодих жінок, які знають, що, якщо хтось інший заохочує їх використовувати свій голос і бути почутими, то це те, що вони будуть робити. Вони створять зовсім інше середовище, ніж те, в якому виросло багато хто з нас, де наші голоси мали бути тихішими», – наводить слова Маркл Us Weekly.

Меган Маркл. Фото: Getty Images
Ткаченко Валентина

Recent Posts

В одній з областей посилять перевірки МСЕК і посилять розшук військовозобов’язаних

У Хмельницькій області посилять розшук тих, хто ухиляється від мобілізації, перевірять військово-лікарські комісії (ВЛК) та…

8 хв. ago

Українцям озвучили дату старту опалювального сезону 2024/2025: якими будуть тарифи

В Україні опалювальний сезон, якби це було до повномасштабної війни – розпочався б у середині…

16 хв. ago

В Україну повертаються заморозки та зливи: коли прийде різке похолодання

11 жовтня погода в Україні буде доволі теплою, але надзвичайний рівень пожежної небезпеки збережеться в…

19 хв. ago

“Ми на порозі чергової халепи”: DeepState повідомив невтішні новини з Курщини

Російські війська продавили лівий фланг Курського угруповання Сил оборони України. Про це повідомляє аналітичний проєкт DeepState.  "Вкрай жахливий…

20 хв. ago

Названо 6 рідкісних монет вартістю в сотні доларів, які шукають колекціонери

Багато колекціонерів цікавляться не лише національною валютою, а й іноземною. Рідкісні монети можуть коштувати сотні доларів. Видання gobankingrates назвало…

36 хв. ago

Не Ілон Маск: стало відом, хто насправді фінансує Starlink для України

Термінали Starlink, які використовуються в Україні, фінансуються не Ілоном Маском, а виключно Польщею. Цю інформацію…

49 хв. ago