План розчленування РФ: як Україна може змінити владу в Москві

Україна має всі шанси змінити владу в Кремлі, організувавши хаос в енергетичному секторі ворожої країни. Ситуацію для Путіна погіршує і Китай, чий “мирний план” після операції в Курській області виглядає як розчленування Росії, вважає політтехнолог, керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній. Своє бачення ситуації він висловив в ефірі телеканалу «Еспресо».

Як зазначає експерт, оскільки вже є негативний приклад плану завершення війни з боку Китаю, Індія досі не оприлюднила свій “мирний план”.

“Він передбачав завершення війни на лінії розмежування та початок переговорів. Проблема в тому, що китайці навіть уявити не могли, що українські війська опиняться на російській території, а Росія настільки прогнила, що українці можуть окупувати частину її території. Зараз китайський план, поряд з можливим індійським, виглядає як план розчленування Росії, якщо говорити про припинення війни”, – сказав Загородній.

Путін давно окреслив свою нахабну агресивну позицію, тому, на думку Загороднього, китайські та індійські плани взагалі не мають нічого спільного з реальністю.

Кремль вимагає від США, Індії, Китаю, Німеччини та інших провідних країн офіційно визнати анексію п’яти українських областей. Однак, як переконаний політолог, на це ніхто не погодиться ні за яких обставин.

«Росія продемонструвала свою слабкість, що призвело до значної втрати впливу на світовій арені. Розмови про те, що Росія може гарантувати чиюсь безпеку у світі, зараз неактуальні на багато десятиліть вперед. Таким чином, всі ці розмови порожні, адже поки Путін при владі, Росія продовжуватиме війну. Або Україна організує хаос в енергетиці Росії цієї осені та взимку. І тоді є дуже велика ймовірність, що влада може змінитися через той хаос, який Україна може організувати в Москві”, – наголосив Загородній.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

46 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

47 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

48 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

59 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago