Коштують мільйони: мисливці за скарбами знайшли стародавні рідкісні монети (відео)

Мисливці за скарбами з Великої Британії знайшли рідкісні монети за допомогою металошукача. Про це розповів користувач TikTok з ніком CoinCollectingWizard в одному зі своїх відео.

Група людей за допомогою металошукача знайшла в багнюці величезну схованку з грошима. Виявилося, що за рідкісні монети можна виручити чималі гроші, причому деякі екземпляри цінуються більше, ніж інші.

“Скарб монет, знайдений за допомогою металошукачів, оцінюється в 5 мільйонів фунтів стерлінгів”, — підписав свій ролик автор каналу CoinCollectingWizard.

У відеоролику показано, як група за допомогою металошукачів виявила сотні монет, заритих у землі в графстві Сомерсет (Англія). Звуковий сигнал детектора привів їх до виявлення ще більшої кількості захованих скарбів. Більшість знайдених монет відносяться до саксонської та норманської епох. Після консультації з Британським музеєм з’ясувалося, що гроші належать до “часу, коли все було по-іншому”.

@coincollectingwizard Treasure of coins found metal detecting estimated to be worth £5 MILLION! #metaldetecting #coinsfound #detectingfinds #rarecoins #coincollecting #buriedtreasure #millionaire ♬ original sound – CoinCollectingWizard🧙🏻‍♂️

Мисливці за скарбами не могли пояснити, як монети опинилися там. Один із них зазначив, що в районі, де вони були знайдені, не було банків.

Багато глядачів були вражені такою знахідкою.

“Вау”, “Дивовижні знахідки”, “Щасливчики”, “Мій батько знайшов скарб римських монет, займаючись металодетекцією, і йому довелося їх відправити, тепер вони в нашому місцевому музеї. Продовжуйте в тому ж дусі”, — писали вони.

Ольга Степанова

Recent Posts

Чоловік витратив 1 млн доларів на відновлення круїзного лайнера: тепер він тоне

Підприємець Кріс Віллсон з Юти (США) витратив понад 1 мільйон доларів на відновлення круїзного лайнера…

1 хв. ago

Знайшли альтернативу антибіотикам: учені відкрили бактерії, здатні захистити наш кишечник

Дослідники з Університету Кейо в Токіо і Широкого інституту Массачусетського технологічного інституту та Гарварду виявили…

4 хв. ago

Елітна дача зрадника Медведчука в Карпатах почне приносити гроші Україні

В Україні шукають оцінювачів та управителей для заарештованої дачі "Ведмежа діброва" колаборанта Віктора Медведчука. Йдеться не лише про…

8 хв. ago

Ізраїль ліквідував командувача елітного підрозділу «Хезболли»

Літаки військово-повітряних сил Ізраїлю завдали цілеспрямованого удару в районі Бейрута і ліквідували керівника оперативного відділу…

13 хв. ago

Перехід на зимовий час в Україні — коли будуть переводити годинник

Цьогоріч в Україні будуть переводити годинники на зимовий час у ніч з 26 на 27 жовтня. Цей…

15 хв. ago

Пластичні хірурги розповіли, що дочка Дональда Трампа могла змінити у своїй зовнішності

42-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США і кандидата на найвищу посаду в країні Дональда…

24 хв. ago