Від Лайзи Міннеллі до Мадонни: 7 зірок Голлівуду, які мають зв’язки з мафією (фото)

Про багатьох легенд Голлівуду ширяться всілякі чутки. Деяких знаменитих акторів підозрюють навіть у тісних зв’язках із мафіозними кланами. Щоб створити крутий образ на екрані зірки безпосередньо спілкувалися і дружили з гангстерами, пише Radar Online.

Роберт Де Ніро — сім’я Гамбіно

Актор Роберт Де Ніро Фото: Getty Images

Зірка Голлівуду Роберт Де Ніро, як припускають журналісти, пов’язаний із кланом Гамбіно: щоб підготуватися до своєї ролі у фільмі “Аналізуй це”, актор провів час із гангстером Ентоні “Товстуном Енді” Руджіано. Крім цього, Ентоні Короццо, член сім’ї, знявся в масовці у фільмі. Кажуть, що Де Ніро запропонував Руджіано, щоб той зіграв невротичного гангстера у фільмі 1999 року. Пізніше актор наполягав, що не пам’ятає цей момент на знімальному майданчику.

Лайза Міннеллі — сім’я Гамбіно

Актриса Лайза Мінеллі Фото: Вiкiпедiя

Кажуть, що зірка “Кабаре”, американська акторка та співачка Лайза Міннеллі зустрічалася з актором і колишнім дрібним гангстером Джанні Руссо. Є твердження, що Гамбіно переконали Френсіса Форда Копполу взяти Руссо на роль Карло Ріцці в “Хрещеному батьку”, він також виступав посередником між Paramount Studios і ватажком нью-йоркської мафії Джо Коломбо-старшим. Як пише таблоїд, Руссо свого часу повідомив, що спав із Мерилін Монро, коли йому було 16 років. Він також стверджував, що “займався сексом утрьох” із Міннеллі та танцівницею з Вегаса.

Мадонна — сім’ї Коломбо і Бонанно

Співачка Мадонна Фото: Instagram madonna

За даними видання, попдіва Мадонна зустрічалася з колишнім королем клубів Маямі та гангстером Крісом Пачієлло. Пізніше його визнали винним у рекеті та засудили до десяти років в’язниці за вбивство. Пачієлло також прославився тим, що видав вищий ешелон злочинних сімей Коломбо і Бонанно. Повідомляється, що колишня дівчина Мадонни Інгрід Касарес супроводжувала Пачієлло на зустрічі мафії, тому не дивно, якщо у неї все ще залишилися якісь зв’язки з мафією.

Стівен Сігал — сім’я Гамбіно і Джона Готті

Актор Стівен Сігал Фото: instagram.com/seagalofficial

Американський актор, спортсмен — майстер айкідо Стівен Сігал, який підтримав Росію в жорстокій війні проти України, заявив, що не знав, що працював на мафію понад десять років. У 2000 році експерт з бойових мистецтв вирішив більше не знімати жорстокі фільми через свою новонабуту духовність. Погана новина полягала в тому, що його діловий партнер, Джуліус Нассо, був тісно пов’язаний із сім’єю Гамбіно. Само собою зрозуміло, Нассо і його дружкам-гангстерам цей крок зовсім не сподобався, оскільки вони ризикували втратити купу грошей.

Бандити, мабуть, намагалися змусити Сігала не тільки зніматися в більшій кількості фільмів, а й платити відсоток від гонорарів за фільми, які він раніше зняв за фінансової допомоги Нассо. Сігал згодом виступив свідком обвинувачення на суді проти Пітера Готті та деяких інших гангстерів. 72-річна зірка бойовиків продовжив зніматися в кіно. Щоправда, він не зізнався, що змусило його повернутися на великий екран — тиск з боку мафії чи власні судження.

Елізабет Герлі — сім’я Коломбо

Актриса Елізабет Герлі Фото: Getty Images

Повідомляється, що 2001 року ця британська акторка і модель Елізабет Герлі перебувала у стосунках із ватажком банди Коломбо Домініком “Донні Шексом” Монтемарано, який відсидів 11 років у в’язниці за рекет. З чуток, вони познайомилися на зйомках фільму про мафію “Блакитноокий Міккі”, продюсером якого була Елізабет Герлі. Їх бачили в Голлівуді, коли вони трималися за руки і обідали разом.

Монтемарано перебував під пильною увагою ФБР за підозрою у втручанні в перебіг студентських футбольних змагань з метою організації договірних матчів у Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі. Звинувачення було знято, але ФБР нібито стежило за його діяльністю протягом багатьох років.

Джо Пеші — сім’я Дженовезе

Актор Джо Пеші Фото: instagram.com/joepesci

Американський актор і співак, зірка “Казино” і “Сам удома” Джо Пеші нібито пов’язаний із сім’єю Дженовезе. Ширилися чутки, що 1982 року його колега-актор Джеймс Каан найняв бандитів, щоб побити Пеші через рахунок у розмірі 8 000 доларів за проживання в готелі в Майамі, який він не оплатив. Це призвело до великої сварки між ними, Каан нібито зв’язався з гангстером, щоб “вирішити” проблему з Пеші “остаточно”.

Джеймс і Джо зрештою примирилися, перш ніж ситуація вийшла з-під контролю.

Аль Пачіно — сім’я Дженовезе

Актор Аль Пачіно Фото: Getty Images

Аль Пачіно побічно пов’язують зі злочинним кланом Дженовезе, хоча детальніша інформація про їхні зв’язки недоступна широкому загалу. Цілком можливо, що такі актори, як Пачіно і Каан, чудово зіграли ролі мафіозі та членів банд, спілкуючись із реальними членами злочинних сімей і переймаючи їхню манеру спілкування та розмов.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Українцям почали видавати нові водійські посвідчення з таємничим кодом: що означає позначка “78”

Нещодавно українські водії звернули увагу на нову позначку "78", яка почала з’являтися на водійських посвідченнях.…

4 хв. ago

Україна готова припинити бойові дії вздовж фронту в обмін на гарантії безпеки, – Corriere della Serе

Україна готова до припинення вогню вздовж нинішньої лінії фронту, але без визнання втрати територій, в обмін…

8 хв. ago

Секрети дачників: як правильно саджати цибулю на зиму

Посадка цибулі на зиму — популярний спосіб отримати ранній урожай у весняний період. Це дозволяє…

9 хв. ago

Генпрокурора України Андрія Костіна планують звільнити – нардеп

Генерального прокурора України Андрія Костіна планують звільнити з посади та призначити послом європейської країни. Про…

12 хв. ago

Назвали ідеальну супутницю за знаком Зодіаку

Жіночі знаки зодіаку приховують більше, ніж просто дату народження. Вони можуть розповісти про їхні сильні…

22 хв. ago

Всього три дні: синоптик сказала, коли буде бабине літо в Україні цього року

У жовтні на кілька днів прийде "бабине літо" в Україну. У більшості регіонів температура повітря…

27 хв. ago