“Якщо Трамп програє, мені кінець”. Маск переконаний, що сяде у в’язницю

Засновник Tesla та власник платформи X Ілон Маск заявив, що може опинитись у в’язниці, якщо на майбутніх президентських виборах переможе віцепрезидентка Камала Гарріс. За словами Маска, він активно на виборах підтримує Дональда Трампа.

Ілон Маск в інтерв’ю американському ведучому Такеру Карлсону розповів, що невдовзі може опинитись у в’язниці. За його словами такий варіант поді можливий, якщо Трамп не переможе на президентських виборах.

“Якщо він програє, я готовий. Як довго, на вашу думку, триватиме мій тюремний термін? Чи побачу я своїх дітей? Я не знаю”, — сказав Маск.

Ці коментарі прозвучали на тлі активної підтримки Трампа з боку Маска. Мільярдер неодноразово публічно виступав на захист експрезидента та фінансово підтримав його кампанію. Після спроби замаху на Трампа в липні Маск відвідав його мітинг у Пенсильванії, демонструючи свою лояльність до кандидата від Республіканської партії.

Маск також активно критикує Камалу Гарріс на платформі X. За його словами, атаки спрямовані не стільки на саму віцепрезидентку, скільки на політичну систему, яку вона представляє. За його словами, демократи нібито хочуть створити такі умови, щоб виграти і наступні вибори.

“Я вважаю, що якщо Трамп не виграє ці вибори, це будуть останні вибори. За моїм прогнозом, якщо  ще чотири роки при владі будуть демократи, вони легалізують стільки нелегалів, що на наступних виборах не буде штатів, які коливаються”, — сказав Маск додаючи, що це призведе до “однопартійного правління”.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

SpaceX Ілона Маска замовила труби для ракет у прифронтовому Нікополі

Американська аерокосмічна компанія SpaceX замовила спеціальні труби у українського виробника безшовних нержавіючих труб, нікопольської компанії…

7 хв. ago

“Піди помри за чотири тисячі”: герой України розповів про справжню мотивацію воювати

На фронті дуже не вистачає поповнення особового складу, але 18-річні масово не мають йти на війну.…

16 хв. ago

Путін одразу програє: Зеленський розкрив перший пункт Плану перемоги

Якщо Україна стане повноцінним членом НАТО, то це означатиме геополітичну поразку Росії. Саме цей крок дозволить…

24 хв. ago

Дівчина, яка виграла в лотерею, кинула хлопця, не захотівши ділитися грошима з його собакою

Жінка, яка виграла в лотерею $50 тисяч, кинула свого бойфренда після того, як той зажадав…

35 хв. ago

Рослини з’їхали з глузду: чому в Києві вдруге за рік зацвіли дерева

І 8 жовтня 2024-го, і продовж усього минулого тижня кияни фотографують чудові квіти, що вдруге…

42 хв. ago

Це дуже рідкісний привілей: як Єлизавета II допомогла Кейт Міддлтон влитися у королівську родину

Через два роки після смерті 96-річної Єлизавети II продовжують виринати цікаві деталі стосунків між королевою Британії та…

50 хв. ago