Уже скоро: стало відомо, коли тяжкохвора Кейт Міддлтон з’явиться на публіці

42-річна принцеса Уельська Кейт, яка з січня цього року проходить лікування від неозвученої форми раку і вкрай рідко з’являється на публіці, може разом із королем Чарльзом III та рештою королівської родини постати перед підданими 10 листопада на Національній службі пам’яті біля Кенотафу у Вайтголі, 10 листопада, пише The Sunday Times.

Передбачається, що вона також відвідає щорічний концерт Together at Christmas, який зазвичай транслюється по телебаченню з Вестмінстерського абатства в грудні.

Кейт не приєднається до принца Вільяма на церемонії вручення премії Earthshot Prize в листопаді цього року, проте принцеса продовжує працювати з дому в котеджі Аделаїда у Віндзорі та проводить регулярні онлайн-зустрічі.

Літо хвора Кетрін провела у своєму будинку в Норфолку, Анмер-Голі, недалеко від маєтку Сандрінгем, разом із чоловіком і дітьми — принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї.

Спочатку їх усіх помітили, коли вони гралися з пістолетами Nerf на фестивалі Bear Grylls’ Gone Wild у Holkham Hall у серпні, а потім Уельські в повному складі вирушили до Шотландії, де приєдналися до короля Чарльза та королеви Камілли в Балморалі. 25 серпня Кейт сфотографували, коли вона прибувала до церкви Crathie Kirk на недільну службу.

Одягнена для холодної погоди, принцеса вийшла в коричневому картатому пальті від Holland Cooper і капелюсі з пір’ям від Hicks & Brown. До неї приєдналися принц Вільям і принц Джордж.

Тепер, коли літні канікули закінчилися, діти Кейт і Вільяма відновили навчання в школі Ламбрук.

Коломієць Надія

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

1 годину ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

1 годину ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

1 годину ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

1 годину ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 годину ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

1 годину ago