У Мережу злили відео, як 63-річний мер міста займається сексом з двома жінками

Міський голова Мінасу, Бразилія, опинився в центрі скандалу, пов’язаного з секс-відео, після того, як його нібито зняли на камеру під час групового сексу.

Про це повідомляє Need To Know.

63-річний урядовець Карлос Альберто Лерея був шокований появою ролика тривалістю 7 хвилин та 11 секунд.

Державна судова поліція Гоясу проаналізувала запис після того, як про нього повідомив один з членів ради. Вони встановили, що чоловіка пестять “доти, поки не починається сексуальна активність з жінкою праворуч, а потім з іншою жінкою, яка спочатку лягла на ліжко”.

Згідно зі звітом судмедекспертів, опублікованим 28 серпня, на відеозаписі “не було помітно жодного монтажу”. У перекладі звіту, опублікованому на місцевому новинному сайті Manaus Time, йдеться про це: “Перцептивний аналіз послідовності зображень не виявив жодних помітних змін. Відео представляло логічний контекст, без жодних ознак вирізок, вставок, зміни кольору або геометричних невідповідностей, пов’язаних із тінями, джерелами світла, об’єктами та їхніми відображеннями, на додаток до логічної послідовності подій. Перцептивний аналіз не виявив жодних скорочень або переривань у мовленні або фоновому аудіо, на додаток до ідеальної синхронізації з подіями, що спостерігаються на відео…”.

Карлос Альберто Лерея / Фото: Jam Press

Вважається, що відеозапис був зроблений на мобільний телефон, який “розмістили під столом, сервантом або комодом”, що свідчить про те, що чоловік, ймовірно, не знав про те, що його знімають.

У звіті додається: “Над меблями була накинута тканина, яка звисала краями і частково закривала верхню частину відео”. Невідомо, де саме було зроблено запис.

63-річний Лерея наразі балотується на переобрання. Кандидат від Соціал-демократичної партії Бразилії раніше був депутатом штату і депутатом з правом відстрочки, що є еквівалентом члена парламенту.

Карлос Альберто Лерея / Фото: Jam Press

Його суперник Роджер Сібра порушив питання про інтимне відео. У відповідь мер сказав: “Те, що ви робите зі мною – негуманно. Вам має бути соромно!”

Бразильське видання O Tempo повідомило, що мер попросив Сібру повернутися до обговорення таких питань, як охорона здоров’я, освіта і транспорт. Сібра кинув виклик меру через “нібито відсутність етикету”.

Коломієць Надія

Recent Posts

Кадиров знову звернувся до Ілона Маска через Cybertruck

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров, який стверджував, що отримав у подарунок від американського бізнесмена Ілона…

5 хв. ago

Тане на очах: Валерій Залужний дуже схуд і показав, який вигляд має зараз (фото)

В минулому головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний не перестає…

16 хв. ago

Найкорисніший овоч у світі: цей недорогий продукт містить найцінніші речовини для організму

Центр контролю та профілактики захворювань (CDC) Департаменту охорони здоров’я та соціального забезпечення США визначив найкорисніший…

17 хв. ago

Нардеп Дмитрук розповів, як тікав з України “з портфельчиком”, бо боявся, що його ліквідують

Оголошений в розшук нардеп-втікач Артем Дмитрук розповів на каналі одеського юриста Тараса Никифорчука, як йому…

18 хв. ago

Сонячна енергія “під землею”: енергетики зробили найбільше відкриття в історії

Національна лабораторія Айдахо та Національна лабораторія відновлюваної енергії (США) мають намір запустити в штаті Айдахо…

20 хв. ago

Перший “мінус” в Україні може бути вже цього тижня, – синоптикиня Діденко

Найближчими днями в Україні збережеться тепла погода, однак у горах температура вже знижуватиметься до "нуля" та…

21 хв. ago