На межі можливостей: як Анджеліна Джолі пережила ДТП за участю сина

ДТП за участю молодої людини сталася ввечері 29 липня на жвавій вулиці у Лос-Анджелесі. Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта на своєму електровелосипеді врізався на швидкості в автомобіль, який зупинився на світлофорі. Пакс був без захисного шолома і під час падіння сильно вдарився головою об асфальт.

«Енджі була шокована, коли їй зателефонували з приводу аварії. Паксу дуже пощастило, що у нього не було серйозніших травм. Усе могло бути набагато гірше, оскільки він не носив шолома», – зазначив інсайдер.

Потерпілий близько тижня провів у відділенні інтенсивної терапії, його виписали, але на нього чекає довгий шлях відновлення.

«Він переніс складну травму і все ще відновлюється після руйнівної аварії. Пакс почувається некомфортно і йому знадобиться подальше лікування», – повідомили в оточенні актриси.

Паксу знадобиться тривале лікування. Фото: Getty Images

Крім Пакса, в Анджеліни та Бреда є ще п’ятеро дітей – 22-річний Меддокс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 16-річні двійнята Вів’єн і Нокс. Троє старших дітей – прийомні, молодші – біологічні. Діти практично не спілкуються з батьком після того, як Джолі та Пітт зі скандалом розлучилися у 2016 році. Однак між собою вони всі дуже дружні.

«Сім’я об’єдналася у важкий момент. Всі вони підтримують Пакса, як можуть», – цитує Daily Mail джерело.

Пакс був усиновлений Анджеліною у В’єтнамі у 2007 році у віці трьох років. Його біологічна мати відмовилася від малюка в ранньому віці через наркозалежність. Пізніше Бред розділив опіку над дитиною.

Бред Пітт із Паксом, 2008 рік. Фото: Getty Images

Яскрава голлівудська пара розлучилася після конфлікту на борту приватного літака. Відтоді між акторами тривають судові тяганини з приводу опіки над дітьми та розподілу майна. Старші діти досягли повноліття і можуть самостійно ухвалювати рішення з приводу спілкування з батьком, проте ніхто з них, як з’ясувалося, не виявив завзяття в цій справі.

В оточенні Бреда повідомили, що він докладає всіх зусиль, щоб налагодити стосунки з дітьми, але у відповідь отримує мовчання. Ситуація з Паксом особливо напружена, оскільки той заявив, що Пітт – «засранець світового рівня», який отруює життя рідним. Попри це, володар премії «Оскар» хотів провідати сина в лікарні після ДТП і намагався з ним зв’язатися. Однак примирення не сталося.

Діти пари стали на бік матері: Джолі з донькою Захарою. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

“Їх не потрібно шукати”: адвокатка розповіла, хто перший отримає повістки поштою

З 17 липня в Україні почали надсилати поштою повістки, направлені ТЦК на сервери "Укрпошти". Вони були…

3 хв. ago

“Задумався про реінкарнацію”: ЗМІ розкрили нюанси візиту Путіна до монгольських шаманів

Під час нещодавніх відвідин Монголії російський лідер Володимир Путін відвідував "шаманів", бо замислився над своєю реінкарнацією та…

10 хв. ago

Розкрито ланцюжки виробництва і поставок іранських “Шахедів” для ЗС РФ (інфографіка)

Україна запровадила санкції проти 40 юридичних та 6 фізичних осіб, у відповідь на передачу Іраном…

19 хв. ago

В яких органах влади найбільше зростуть зарплати (список)

Найбільше зросте фонд оплати праці у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та в Бюро економічної безпеки Проєктом…

28 хв. ago

Перевірки пройдуть усі: за що газова служба може оштрафувати на 100 тис. грн

В Україні тривають перевірки газового обладнання. Фахівці газових служб також перевіряють лічильники. Такі інспекції можуть призвести…

36 хв. ago

Належить не тому виду: у школі учневі дозволили “стати вовком” (фото)

Учневі школи в Шотландії дозволили ідентифікувати себе вовком, оскільки дитина страждає від "видової дисфорії", коли…

45 хв. ago