Кейт Міддлтон дала зрозуміти Чарльзу III, що буде далі: грає на своїх умовах

Дружина принца Вільяма проходить курс хімієтерапії після того, як у неї виявили рак. У ситуації, що склалася, Кейт поставила на перше місце здоров’я і своїх дітей – 11-річного Джорджа, 9-річну Шарлотту і 6-річного Луї. Вона ясно дала зрозуміти це вінценосному свекру Чарльзу III.

«Король не буде квапити Кейт і змушувати робити те, що вона не хоче. Вона визначає свою королівську роль на своїх власних умовах, з чіткою метою поставити сім’ю на перше місце, вона діятиме у своєму власному темпі. Різниця між нею та іншими людьми в тому, що у вашій кар’єрі у вас можуть бути різні етапи. З її кар’єрою це ставатиме дедалі більш і більш офіційним», – зазначив біограф Роберт Джобсон.

Сім’я у принцеси на першому місці. Фото: Getty Images

Експерт заявив, що принцеса Уельська змогла впоратися з психологічними проблемами після постановки діагнозу. Вона регулярно спілкується зі своїм медичним персоналом, а вдома звела розмови про хворобу до мінімуму.

«Це вимагає чималої мужності, тому що ти перебуваєш у зовсім чужому світі. Але я думаю, вона розуміє, що в неї є тільки один шанс на це. Вона дуже спокійна. Вона людина, яка хоче знаходити рішення і підійматися над драмою. З огляду на те, через що вона проходить, ви не захочете витрачати час на шум, коли у вас є якісь проблеми зі здоров’ям», – повідомив письменник.

Кейт із принцом Вільямом і принцом Джорджем. Фото: Getty Images

Представниця монархії намагається захистити дітей від зайвого занепокоєння і зберегти життя сім’ї у звичному руслі.

«У неї троє дітей, і вони мають бути на першому місці. Її діти дуже маленькі. Це час, до якого вона більше не повернеться. Ти живеш день у день; ти робиш те, що хочеш робити», – цитує Hello! автора нової книги «Кетрін: принцеса Уельська».

Принц Луї та принцеса Шарлотта. Фото: Getty Images

У січні 2024 року Кейт Міддлтон зробили операцію на черевній порожнині, наприкінці березня вона повідомила про те, що в неї знайшли онкологічне захворювання. Цього літа дружина спадкоємця престолу з’являлася на публіці лише двічі. Вона відвідала Trooping the Colour у червні на честь дня народження монарха, а в липні побувала на фінальному матчі Вімблдону.

Очікується, що в серпні принц і принцеса Уельські разом з дітьми приєднаються до Чарльза III, королеви Камілли та інших членів королівської сім’ї на традиційних літніх канікулах у шотландській резиденції Балморал. Кейт і Вільям планують провести в Абердинширі кілька днів. Серед традиційних розваг монаршого сімейства – полювання, верхова їзда, риболовля, барбекю і пікніки.

Чарльз III і Камілла. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Окупанти намагаються оточити Курахове: проєкт DeepState повідомив деталі

Російська армія продовжує тиснути на Курахове та намагається протиснутися через українські позиції, щоб оточити місто. Як повідомляє моніторинговий проєкт DeepState, росіяни за допомогою…

19 секунд ago

Невже це я вчора кальяном? – кияни жартують про смог від торфовищ, що оповив столицю

Статус мегаполісу із найбруднішим повітрям у світі, що став сумнівним досягненням Києва зранку у п'ятницю,…

8 хв. ago

Абсолютний рекорд за 70 років: Німеччина шокована кількістю біженців

У Німеччині кількість біженців досягла рекордного рівня з 1950-х років. Про це пише Neue Osnabrücker Zeitung. У…

15 хв. ago

Марк Цукерберг показав зворушливий знімок з маленькою донькою (фото)

40-річний американський мільярдер та програміст Марк Цукерберг показав зворушливе фото з маленькою донькою Аурелією, якій…

24 хв. ago

Ціни злетять до небес: туристів застерегли від авіаперельотів у кілька дат 2024 року

Традиційно в грудні люди більше подорожують – хтось мчить до своїх родин, щоб разом відсвяткувати…

33 хв. ago

Київ у зоні ризику: прийдешня зима стане найсуворішим випробуванням для українців

Прийдешня зима може стати для України найсуворішим випробуванням, оскільки електропостачання ризикує зіткнутися з "серйозними перебоями" після масштабних російських атак.…

41 хв. ago