92-річний мільярдер Мердок одружується з колишньою тещею Абрамовича

Американський медіамагнат, 92-річний Руперт Мердок заручився ушосте. Цього разу з колишньою тещею російського бізнесмена Романа Абрамовича Оленою Жуковою. 

Про це пише The New York Times.

Представники оточення Мердока заявили про те, що 92-річний Мердок збирається одружитися з Жуковою, 67-річною молекулярною біологинею на пенсії.

Вони почали зустрічатися всього за чотири місяці після того, як Мердок розірвав заручини з 67-річною консервативною радіоведучою Енн Леслі Сміт.

Медіамагнат познайомився зі своєю обраницею на великому сімейному святі, влаштованому його третьою колишньою дружиною Венді Денг, з якою він прожив у шлюбі 14 років, перш ніж подав на розлучення у 2013 році.

П’яте весілля Руперта Мердока відбудеться в червні цього року. Пройде церемонія в Моразі, у винограднику Мердока в каліфорнійському маєтку. Запрошення вже розіслані.

Майбутня дружина Мердока Олена Жукова двічі була заміжня. Вона молекулярний біолог і фахівець із діабету. У 1991 році разом із дочкою виїхала з Росії до США, і до виходу на пенсію працювала в медичному дослідницькому підрозділі Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі.

42-річна дочка нареченої, Даша Жукова, колекціонує твори мистецтва. Раніше вона була одружена з російським бізнесменом Романом Абрамовичем.

Мердоку, чиї статки оцінюють у понад $20 млрд, належить безліч впливових друкованих видань і телеканалів консервативної спрямованості по всьому світу. Серед них британський таблоїд Sun і респектабельніша Times, а також американська Wall Street Journal і телеканал Fox News. У вересні минулого року Руперт пішов з посади голови Fox and News Corp, а на його місце прийшов син Лаклан Мердок.

Мердок був одружений чотири рази, а заручений вже вшосте. 

Нагадаємо, 20 березня минулого року стало відомо, що медіамагнат Руперт Мердок знову заручений. Бізнесмен зробив пропозицію колишньому капелану поліції 66-річній Енн Леслі Сміт, вдові відомого американського кантрі-співака та телеведучого Честера Сміта. 

Однак через декілька тижнів стало відомо, що 92-річний медіамагнат Мердок скасував весілля із 66-річною обраницею. Рішення розірвати заручини було взаємним, а причиною стало небажання нареченої миритися з публічністю, бо вона не любить надмірної уваги до свого життя.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Доведеться підвищувати вдвічі”: українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

В Україні вже з перших днів жовтня інтернет-провайдери почали підвищувати ціни на свої послуги. Про…

11 хв. ago

Українець стане наймолодшим кардиналом Ватикану: що це означає

Український священник стане кардиналом у Ватикані. Йдеться про Миколу Бичка, єпарха Мельбурнської єпархії Петра та…

18 хв. ago

111-річний відлюдник провів століття у печері: який він має вигляд

В Індії з печери вивели відлюдника, який провів там майже все своє життя, імовірно 100…

43 хв. ago

Повістки вручатимуть “прозоро” – ТЦК зобов’язали до нових правил

Міністерство оборони України затвердило нову інструкцію, яка регламентує використання портативних відеореєстраторів під час вручення повісток…

49 хв. ago

Скандал у Туреччині. Арбітриню усунули через її секс-відео з інспектором ФІФА

24-річна арбітриня Еліф Караарслан потрапила в гучний скандал після того, як відео її сексу з 61-річним інспектором…

52 хв. ago

Страти на очах туристів: мексиканські курорти стали полем битви між наркокартелями

Райські курорти Канкуна, Плайя-дель-Кармен і Тулума перетворилися на зони запеклих бойових дій, оскільки картелі ведуть…

1 годину ago