92-річний мільярдер Мердок одружується з колишньою тещею Абрамовича

Американський медіамагнат, 92-річний Руперт Мердок заручився ушосте. Цього разу з колишньою тещею російського бізнесмена Романа Абрамовича Оленою Жуковою. 

Про це пише The New York Times.

Представники оточення Мердока заявили про те, що 92-річний Мердок збирається одружитися з Жуковою, 67-річною молекулярною біологинею на пенсії.

Вони почали зустрічатися всього за чотири місяці після того, як Мердок розірвав заручини з 67-річною консервативною радіоведучою Енн Леслі Сміт.

Медіамагнат познайомився зі своєю обраницею на великому сімейному святі, влаштованому його третьою колишньою дружиною Венді Денг, з якою він прожив у шлюбі 14 років, перш ніж подав на розлучення у 2013 році.

П’яте весілля Руперта Мердока відбудеться в червні цього року. Пройде церемонія в Моразі, у винограднику Мердока в каліфорнійському маєтку. Запрошення вже розіслані.

Майбутня дружина Мердока Олена Жукова двічі була заміжня. Вона молекулярний біолог і фахівець із діабету. У 1991 році разом із дочкою виїхала з Росії до США, і до виходу на пенсію працювала в медичному дослідницькому підрозділі Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі.

42-річна дочка нареченої, Даша Жукова, колекціонує твори мистецтва. Раніше вона була одружена з російським бізнесменом Романом Абрамовичем.

Мердоку, чиї статки оцінюють у понад $20 млрд, належить безліч впливових друкованих видань і телеканалів консервативної спрямованості по всьому світу. Серед них британський таблоїд Sun і респектабельніша Times, а також американська Wall Street Journal і телеканал Fox News. У вересні минулого року Руперт пішов з посади голови Fox and News Corp, а на його місце прийшов син Лаклан Мердок.

Мердок був одружений чотири рази, а заручений вже вшосте. 

Нагадаємо, 20 березня минулого року стало відомо, що медіамагнат Руперт Мердок знову заручений. Бізнесмен зробив пропозицію колишньому капелану поліції 66-річній Енн Леслі Сміт, вдові відомого американського кантрі-співака та телеведучого Честера Сміта. 

Однак через декілька тижнів стало відомо, що 92-річний медіамагнат Мердок скасував весілля із 66-річною обраницею. Рішення розірвати заручини було взаємним, а причиною стало небажання нареченої миритися з публічністю, бо вона не любить надмірної уваги до свого життя.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Румунії відсторонено від президентських виборів проросійську кандидатку

Конституційний суд Румунії відсторонив від президентських виборів Діану Шошоаке, лідерку невеликої ультранаціоналістичної проросійської партії «SOS Румунія». Про це повідомляє Reuters. Зокрема,…

21 секунда ago

Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила

Міністерство освіти і науки України продовжує реалізовувати нові ініціативи в рамках комплексної політики в сфері…

25 хв. ago

На аукціоні продали останню річ збанкрутілого мільйонера: що це було

Дії суду в Китаї, який виставив на аукціон пляшку безалкогольного напою як останню річ, що…

27 хв. ago

Щодо України розгортається “війна сигналів”, через місяць буде розвилка — військовий аналітик

Ключові союзники України зможуть представити свою стратегію щодо завершення війни лише після обрання нового президента США та…

28 хв. ago

Викрадені Росією артефакти культурної спадщини помічено на міжнародному чорному ринку

Викрадені з українських музеїв та археологічних пам'яток експонати та артефакти вже почали з'являтися на міжнародному…

39 хв. ago

Є відстрочка чи бронь, але прийшла повістка: що робити

Потрібно прибути до територіального центру комплектування та соціальної підтримки навіть тоді, коли людина має відстрочку або…

42 хв. ago