Чоловік витратив усі заощадження, щоб купити покинуте місто-привид: як він там живе (фото)

Чоловік, який купив місто-привид, провів там останні чотири роки і документує все, що робить.

Про це пише LADbible.

У найбільш густонаселеному каліфорнійському шахтарському містечку Серро Гордо проживало близько 4700 осіб. У шахтах видобували срібло, свинець, цинк і іноді золото, але сьогодні це місце майже повністю занедбане після закриття шахт 1957 року.

Зрештою, місце купили Брент Андервуд і Джон Бір, з планами перетворити його на туристичну атракцію.

2020-го Брент навіть створив канал на YouTube під назвою Ghost Town Living, щоб записувати свою подорож, почавши з того, що оголосив, що переїхав до міста-примари, щоб облагородити це місце.

Відтоді він опублікував безліч відео, які розповідають про час, проведений у Серро Гордо, адже він живе там вже понад чотири роки.

Брент Андервуд / Фото: YouTube/Ghost Town Living

Коли він вперше приїхав туди, його засипало снігом на декілька днів, поки він обирав будинок для проживання. Брент сказав, що шукав “керований” проєкт і почав з того, що спробував побудувати невелику хатинку, де люди могли б “бути спокійними”, хоча зізнався, що у нього не було багато досвіду в тому, що він робив.

Він також був наляканий містечковим будиночком і сказав, що до того, як він купив місто, він “не вірив у привидів”, доки не побачив дивне видовище.

Власник міста-привида розповів, що проходив повз будинок, коли побачив обличчя, яке дивилося на нього з одного з вікон, але не надав цьому значення, оскільки у нього були підрядники, які періодично виконували роботи, і вони залишалися в будинку.

Однак потім йому сказали, що на об’єкті вже два тижні не було жодного підрядника, і він вирішив провести невеликий експеримент. Зачинивши двері до будівлі, щоб ніхто не зміг увійти, і вимкнувши світло, він згодом помітив, що “світло знову ввімкнулося, хоча двері були замкнені”.

Брент Андервуд / Фото: YouTube/Ghost Town Living

Він не впевнений, чи це був привид, але це було б типово для міста-привида, і Брент сказав, що перше, про що люди запитували, коли дізнавалися, що він купив місто-привид, було те, чи бачив він там коли-небудь привида.

Так було на початку, а через роки в покинутому шахтарському містечку розпочалося будівництво готелю.

Брент каже, що найбільшим викликом у житті в місті-привиді була “вода, або її відсутність”, оскільки від початку він жив без водопроводу. Зараз він намагається викачати воду з шахт під містом, але це потребує багато зусиль.

Із нетерпінням чекаючи на те, що принесуть наступні декілька років, Брент сподівається, що Серро Гордо може стати таким, як його колега, місто-привид Боді, яке успішно перетворилося на туристичну атракцію.

Коломієць Надія

Recent Posts

Ці антитрендові кольори знову в моді: парижанки показали найрозкішніші образи

Світ моди завжди рухається циклічно: те, що вчора було антитрендом, сьогодні може стати справжнім хітом. Парижанки, які…

1 хв. ago

Синоптик попередила про заморозки та мокрий сніг в Україні: коли вдарить холоднеча

Найближчі кілька днів в Україні буде дуже тепла осіння погода, а вже наприкінці тижня розпочнеться похолодання,…

10 хв. ago

Закон про послаблення відповідальності за самоволку посилив дезертирство у ЗСУ – військовий

Дезертирство в армії різко посилилося після ухвалення закону про послаблення відповідальності за самовільне залишення частини (СЗЧ). Про…

23 хв. ago

Останнє бажання: чоловік намагався таємно поховати прах матері в єгипетському храмі

Житель Великої Британії вирушив до Єгипту, щоб виконати незвичайне бажання своєї покійної матері. Її останнім…

26 хв. ago

Мовчання за гроші: зірки відкупляються від скандалу з вечірками P. Daddy

Адвокат Тоні Бузбі, який представляє інтереси у справі проти репера Шона Комбса (відомого як Puff…

28 хв. ago

Вимкнути не вдалося: пасажири літака були змушені дивитися фільм із рейтингом 18+

Пасажири авіакомпанії Qantas зніяковіли, коли через технічний збій на всіх екранах демонструвався фільм для дорослих…

34 хв. ago