Жінка безкоштовно живе в чужих будинках вже кілька років: як їй це вдається

Британка Емма Траскотт вже кілька років мешкає в чужих будинках. Вона вже забула про орендну плату, плату за комунальні послуги та витрати на їжу. Історію жінки розповідає видання The Sun.

Емма є професійною “доглядальницею” за будинками — вона поливає рослини, виносить сміття, доглядає за домашніми тваринами господарів.

У липні 2022 року під час візиту до Лондона вона вперше зайнялася такою діяльністю. За цей час вона жила в 29 різних будинках і зізнається, що за цей час встигла заощадити по 12 тисяч фунтів стерлінгів на рік.

“Це стало певною грою — побачити, як довго я зможу підтримувати безперервний графік подорожей”, — каже вона.

Емма Траскотт

Для пошуку роботи дівчина користується спеціальним додатком, який пропонує тисячі подібних вакансій у різних куточках країни. Вона має свій акаунт і п’ятизіркові відгуки про свою працю, що значно полегшує їй пошук нових роботодавців.

На цей час Емма встигла пожити у Лондоні, Брайтоні, Брістолі, Манчестері, Единбурзі, Кардіффі, Дубліні, Белфасті, Відні, Берліні, а зараз перебуває в Парижі. Незабаром вона планує поїхати працювати до Бельгії.

Емма Траскотт

Ідея подорожувати повним робочим днем ​​виникла після того, як Емма попрацювала на яхті.

“Мені сподобався спосіб життя – подорожі, безкоштовне житло, безкоштовне харчування, без рахунків. Усі гроші, які я заробляла, були моїми, і було чудово витрачати їх на все, що я хотіла. Найбільші переваги — це можливість жити як місцева мешканка в різних районах світу, бачити місця, про які я навіть не знала, і нічого не платити за проживання”, — розповідає вона.

Дівчина говорить, що поки не бачить мінусів у своїй роботі і зауважує, що отримала лише позитивний досвід.

Коломієць Надія

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

2 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

14 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

30 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

30 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

42 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

54 хв. ago