З гіпсом на руці: Анджеліну Джолі із сином уперше помітили після його повернення з лікарні

Представник зіркового сімейства вперше з’явився на публіці з моменту аварії, в яку він потрапив наприкінці липня 2024 року. Анджеліна возз’єдналася з дітьми в Лос-Анджелесі після того, як презентувала свій новий фільм «Марія» на Венеційському кінофестивалі та фестивалі в Колорадо. Акторка вирішила провести день із сином, який відновлюється після ДТП.

Нещодавно їх помітили в Беверлі-Гіллз. Джолі обрала елегантний образ у total white. Топ вона поєднала з подовженим затишним кардиганом на ґудзиках і штанами вільного крою. Образ доповнили туфлі з кремової шкіри на стійких підборах. Анджеліна зробила легкий денний макіяж і приховала очі під сонцезахисними окулярами. Волосся вона зібрала в простий кінський хвіст. З прикрас зірка фільму про оперну співачку Марію Каллас вибрала лаконічні сережки та тонкий ланцюжок з кулоном.

Пакс продовжує відновлюватися після ДТП. Фото: BackGrid

Пакс постав у білій футболці оверсайз, жилетці в байкерському стилі з накладними кишенями, чорних джинсах із низькою посадкою і в білих кросівках. Молодий чоловік одягнув темні окуляри та насунув на очі чорну панамку. Було видно, що хлопець досі відновлюється після аварії – його права рука була загіпсована.

Мама і син вирушили на ланч у місцевий ресторан. Анджеліна несла паперовий пакет зі смаколиками для решти дітей. Володарку премії «Оскар» супроводжував охоронець, повідомляє Daily Mail.

Аварія за участю Пакса сталася в годину пік на жвавому бульварі Лос-Феліс недалеко від будинку Джолі в Лос-Анджелесі. Хлопець на своєму електровелосипеді не встиг загальмувати на світлофорі та врізався в автомобіль, що стояв попереду. Примітно, що молодий чоловік порушив ПДР, на момент інциденту він був без захисного шолома. Пакс понад тиждень провів у лікарні, і зараз продовжує відновлювати здоров’я.

Актрису з сином часто бачать разом. Фото: Getty Images

Анджеліна весь цей час була поруч із сином, а ось Бред Пітт не відвідав його в лікарні та навіть не зв’язався з ним. Володар премії «Оскар» втратив зв’язок із дітьми після скандального розставання із зіркою «Малефісенти» 2016 року. Голлівудських зірок офіційно розлучили, проте вони продовжують судитися за майно. Раніше 60-річний актор відвідав Венеційський кінофестиваль із 34-річною коханою Інес Де Рамон. За повідомленнями низки ЗМІ, картина з Піттом «Самотні вовки» провалилася, на відміну від стрічки з Джолі.

Пітт та Інес Де Рамон на Венеційському кінофестивалі. Фото: Getty Images
Коломієць Надія

Recent Posts

Є чітка формула, як загнати Путіна в глухий кут,- експерт

Публіцист Віталій Портніков відповів на питання, як усунення Путіна могло б змінити перебіг війни. На питання про…

9 хв. ago

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

24 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

33 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

46 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

56 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

1 годину ago