Британці, побачивши Кейт Міддлтон, ховають фотоапарати, а Вільям копіює стиль принца Гаррі

Дружина принца Вільяма йде на поправку після того, як у січні 2024 року їй зробили операцію на черевній порожнині, а в березні вона повідомила про те, що у неї діагностували онкологічне захворювання. В оточенні Кейт повідомили, що вона здійснює нетривалі вилазки на природу. При цьому вона гуляє околицями та поруч із сімейним маєтком Анмер-холл у Норфолку, і у Віндзорі, де розташована їхня з Вільямом резиденція – котедж Аделаїди.

«Кейт дедалі частіше виходить з дому, що є надзвичайно обнадійливою ознакою того, що вона продовжує повільно, але вірно відновлюватися, повертаючись до свого звичайного графіка», – зазначив інсайдер.

Кейт Міддлтон продовжує відновлюватися. Фото: Getty Images

Сусіди королівської пари в Норфолку і Віндзорі – здебільшого забезпечені освічені люди з високим становищем у суспільстві. Вони звикли до того, що живуть поруч із сім’єю спадкоємця британського престолу і ставляться до цього спокійно. Тому принцеса Уельська не побоюється, що хтось фотографуватиме її нишком.

«Місцеві жителі дають їй простір, вони дуже шанобливі, не лізуть не у свою справу і не пліткують, що втішає Кейт і всю сім’ю», – повідомило джерело.

Сусіди втішають королівську сім’ю. Фото: Getty Images

Під час боротьби з раком королівська особа поставила на перше місце себе і сім’ю, в якій підростають троє дітей – 11-річний принц Джордж, 9-річна принцеса Шарлотта і 6-річний принц Луї.

«Вона робить це не тільки тому, що це підіймає її впевненість у собі, а й тому, що це також переконує дітей у тому, що з ними все буде гаразд», – цитує Radar Online наближеного Міддлтон.

У серпні 2024-го принца і принцесу Уельських разом із дітьми бачили на нерф фестивалі Gone Wild неподалік від їхнього будинку в Норфолку. Гостям повідомили, що «дуже особлива» VIP-сім’я візьме участь у заході просто неба і просить утриматися від знімків. Кейт і Вільям провели день, як будь-яка інша нормальна сім’я. Принцеса бігала з іграшковим пістолетом, б’ючись з дітьми та не звертаючи уваги на бруд.

Експерименти Вільяма зі стилем. Фото: Getty Images

Тим часом принц Вільям повернувся до королівських обов’язків після літніх канікул. При цьому старший син короля Чарльза III змінив імідж, відростивши бороду за прикладом молодшого брата, принца Гаррі, з яким перебуває в затяжному конфлікті. Чоловік Кейт Міддлтон відвідав виставку «Бездомність: переосмислення» в галереї Саатчі в Челсі в Лондоні.

Коломієць Надія

Recent Posts

У Росії хочуть знести пам’ятник “вагнерівцям”: назріває скандал

У Росії, у підмосковному місті Воскресенськ хочуть знести пам’ятник, встановлений на честь бойовиків ПВК "Вагнер"…

36 секунд ago

Улюблена стрижка парижанок: модні експерти розповіли, яка зачіска додасть осінньої романтичності образу

З початком осіннього сезону багатьом жінкам хочеться змін – додати романтичності у свою зовнішність. Але не…

8 хв. ago

Росію сколихнули одразу три землетруси: в будинках обвалилася штукатурка

У ніч проти 20 вересня в Кемеровській області Росії сталися одразу три землетруси. Жителі відчули поштовхи, у…

17 хв. ago

У Тернополі чоловіки співали на вулиці російський шансон – “концерт” закінчився у ТЦК

У центрі Тернополя кілька п'яних чоловіків співали російський шансон. "Концерт" відбувався на Театральній площі недалеко…

26 хв. ago

“Вічна” ядерна батарея виявилася у 8000 разів ефективнішою за аналоги: як вона влаштована

Батарея, розроблена вченими з китайського університету Сучжоу, використовує енергію радіоактивного розпаду — процесу, який відбувається…

34 хв. ago

Столтенберг назвав єдину умову, за якої війна може закінчитися

Чим сильнішою та тривалішою буде підтримка України, тим швидше може завершитися війна, розв'язана Росією. За…

39 хв. ago