Британці, побачивши Кейт Міддлтон, ховають фотоапарати, а Вільям копіює стиль принца Гаррі

Дружина принца Вільяма йде на поправку після того, як у січні 2024 року їй зробили операцію на черевній порожнині, а в березні вона повідомила про те, що у неї діагностували онкологічне захворювання. В оточенні Кейт повідомили, що вона здійснює нетривалі вилазки на природу. При цьому вона гуляє околицями та поруч із сімейним маєтком Анмер-холл у Норфолку, і у Віндзорі, де розташована їхня з Вільямом резиденція – котедж Аделаїди.

«Кейт дедалі частіше виходить з дому, що є надзвичайно обнадійливою ознакою того, що вона продовжує повільно, але вірно відновлюватися, повертаючись до свого звичайного графіка», – зазначив інсайдер.

Кейт Міддлтон продовжує відновлюватися. Фото: Getty Images

Сусіди королівської пари в Норфолку і Віндзорі – здебільшого забезпечені освічені люди з високим становищем у суспільстві. Вони звикли до того, що живуть поруч із сім’єю спадкоємця британського престолу і ставляться до цього спокійно. Тому принцеса Уельська не побоюється, що хтось фотографуватиме її нишком.

«Місцеві жителі дають їй простір, вони дуже шанобливі, не лізуть не у свою справу і не пліткують, що втішає Кейт і всю сім’ю», – повідомило джерело.

Сусіди втішають королівську сім’ю. Фото: Getty Images

Під час боротьби з раком королівська особа поставила на перше місце себе і сім’ю, в якій підростають троє дітей – 11-річний принц Джордж, 9-річна принцеса Шарлотта і 6-річний принц Луї.

«Вона робить це не тільки тому, що це підіймає її впевненість у собі, а й тому, що це також переконує дітей у тому, що з ними все буде гаразд», – цитує Radar Online наближеного Міддлтон.

У серпні 2024-го принца і принцесу Уельських разом із дітьми бачили на нерф фестивалі Gone Wild неподалік від їхнього будинку в Норфолку. Гостям повідомили, що «дуже особлива» VIP-сім’я візьме участь у заході просто неба і просить утриматися від знімків. Кейт і Вільям провели день, як будь-яка інша нормальна сім’я. Принцеса бігала з іграшковим пістолетом, б’ючись з дітьми та не звертаючи уваги на бруд.

Експерименти Вільяма зі стилем. Фото: Getty Images

Тим часом принц Вільям повернувся до королівських обов’язків після літніх канікул. При цьому старший син короля Чарльза III змінив імідж, відростивши бороду за прикладом молодшого брата, принца Гаррі, з яким перебуває в затяжному конфлікті. Чоловік Кейт Міддлтон відвідав виставку «Бездомність: переосмислення» в галереї Саатчі в Челсі в Лондоні.

Коломієць Надія

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

4 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

17 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

32 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

32 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

44 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

56 хв. ago