Приховував 50 років: чоловік розповів про першу зустріч із НЛО розміром із караван

Гордон МакКеррачер розповів, що в 17 років, коли він ішов сільською дорогою в Західному Лотіані (Шотландія), він помітив коричневу металеву конічну структуру розміром з караван. Сторож початкової школи на пенсії каже, що п’ять десятиліть зберігав у таємниці свою “зустріч” з НЛО. Про це пише Daily Star.

Гордон МакКеррачер розповів, що 1974 року йому було 17 років, коли він помітив коричневу металеву конічну конструкцію розміром із караван над сільським провулком у Західному Лотіані, Шотландія. Нині 67-річному чоловікові пам’ятається, що він спостерігав за літаком, поки поспіхом добирався до телефонної будки, щоб зателефонувати до служби управління повітряним рухом в аеропорту Единбурга. За його словами, співробітники диспетчерської вишки пояснили, що за останню годину жоден літак не входив і не виходив із навколишнього повітряного простору.

Гордон так довго зберігав мовчання про потенційність зустрічі з НЛО, бо не хотів, щоб його затаврували як “ідіота”.

“Я нікому нічого не розповідав. Я був занадто наляканий, бо не хотів, щоб мене вважали ідіотом, тому я просто промовчав про це, коли повернувся до батьків. Жодного разу я не подумав, що мій розум розігрує мене, оскільки я точно знав, що бачив. У той час я не цікавився НЛО і навіть не думав про них або про щось подібне”, — сказав він.

Чоловік розповів, що 1974 року помітив коричневу металеву конічну конічну конструкцію Фото: Daily Mail

Незважаючи на побоювання з приводу чужого сприйняття, Гордон став упевненішим у собі після прочитання книжки Артура Кларка “Таємничий світ”, у якій був майже ідентичний малюнок корабля НЛО, поміченого жителем Йоркшира приблизно в той самий час.

Описуючи ніч, коли він побачив об’єкт 1974 року, Гордон сказав, що вийшов із котеджу дівчини, з якою зустрічався, і вирушив дорогою, що з’єднує села Кіркньютон та Іст-Калдер.

“Не знаю чому, але я подивився ліворуч, і в небі наді мною з’явився коричневий конічний корабель, який летів у повній тиші. Я бачив місячне світло, що відбивалося від нього. Це було кумедно, але я не пам’ятаю, щоб мені було страшно, коли я спостерігав за цим, хоча цілком можливо, що в той момент мені було страшно”, — зазначив він.

Сільська дорога, на якій, за словами Гордона, він бачив НЛО Фото: Daily Star

Уперше він зізнався в цьому своїй дружині Маргарет кілька років потому, коли вони дивилися передачу, в якій йшлося про позаземні зустрічі.

“Уперше я заговорив про це після того, як одружився і по телевізору показали щось про НЛО. Я розповів дружині про цю зустріч, і вона просто сказала “добре”. Пізніше я розповів про це і своєму синові. Жоден із них не є вірянином чи невірянином, ми ніколи не порушували це питання”, — додав британець.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

5 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

5 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

5 години ago