Фамільна тіара і чоловік-мільярдер: нова герцогиня Вестмінстерська показала фото з весілля

Г’ю Гросвенор, 7-й герцог Вестмінстерський, мільярдер і близький друг принців Вільяма і Гаррі, одружився з Олівією Генсон. І їхнє весілля стало світською подією літа 2024 року.

Олівія Генсон, нова дружина Г’ю Гросвенора, герцога Вестмінстерського, показала нові офіційні фото зі свого розкішного і дуже англійського весілля. Церемонія відбулася в Честерському соборі, а на урочистості зібралися, крім інших, члени королівської сім’ї. Але не принц Гаррі, який залишився в Каліфорнії. Про це пише Daily Mail.

31-річна Олівія Генсон опублікувала кілька більш особистих фото, окрім тих, що зробили журналісти біля 1000-річного собору. І навіть два знімки з маєтку Ітон-хол у Чеширі, куди перемістилися 400 гостей після офіційної церемонії в Честері.

Самих гостей попросили не публікувати фото і відео з весільної вечірки в соцмережах.

Аристократ-мільярдер Г’ю Гросвенор, який успадкував титул і величезні статки 2016 року після смерті свого батька, зустрічався з Олівією, донькою біржового маклера Руперта Генсона, два роки, перш ніж оголосити про заручини у квітні 2023 року.

На честь весілля, вхід до Честерського собору прикрасили величезною зеленою аркою, а все місто — букетами квітів, які купили у місцевих фермерів, а потім передали на благодійність. Журналісти підрахували, що церемонія обійшлася нареченому-мільярдеру в 100 тисяч фунтів стерлінгів.

На церемонію наречений з друзями прибув на старому зеленому Land Rover Defender — звичайному транспорті в сільській місцевості Чеширу.

А наречена вибрала вінтажний 8-літровий “Бентлі” 1930 року випуску, що належить маєтку Гросвенор.

Вбрання нареченої було сповнене відсилань до її сім’ї. Так, фату прикрашала така ж вишивка, як візерунки на фаті її прабабусі 1880 року, сукню пошила дизайнерка Емма Вікторія Пейн, а зачіску прикрашала фамільна тіара Гросвенорів від Фаберже — “Мирове листя”, створена 1906 року.

Весілля Г’ю Гросвенора та Олівії ГенсонФото: Getty Images

Свій образ вона доповнила синіми туфельками на стійких підборах від Silvia Lago і букетом з місцевих квітів і папоротей.

Принц Вільям був присутній на церемонії, виконуючи свої обов’язки шафера, але його брат Гаррі, також один із найближчих друзів Г’ю Гросвенора, не поїхав, вирішивши замість цього залишитися в Каліфорнії.

Герцог Вестмінстерський є хрещеним батьком сина Вільяма принца Джорджа і сина Гаррі Арчі.

Також на весіллі були присутні принцеси Беатріс і Євгенія.

Після закінчення церемонії 400 гостей вирушили на розкішний прийом у сімейну резиденцію Гросвенор, Ітон-хол, недалеко від Честера. Журналісти вже з’ясували, що весільний торт був лимонним.

Статки герцога Вестмінстерського, широко відомого серед друзів-аристократів як “Г’юї”, оцінюють у 10,42 мільярда фунтів стерлінгів, що робить його найбагатшою людиною у Великій Британії у віці до 40 років. Його наречена, яка виросла в Лондоні та Оксфордширі, працювала в індустрії екологічно чистих продуктів харчування та напоїв.

Ольга Степанова

Recent Posts

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

10 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

17 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

19 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

31 хв. ago

Король Чарльз змінює харчові звички: в обідньому меню з’явилося авокадо

Король Великої Британії Чарльз III, відомий своїм щільним графіком і звичкою пропускати обід, почав вносити…

32 хв. ago

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

З наступного року українські діти, які через війну були змушені виїхати за кордон, отримають унікальну…

40 хв. ago