Стівен Кінг закликав до бійки між Зеленським та Путіним: щоб містер Z надрав йому дупу

Відомий американський письменник, майстер жахів Стівен Кінг, який постійно підтримує Україну, зробив нову заяву. Він закликав президента України Володимира Зеленського та очільника Кремля Володимира Путіна “припинити вбивати людей”. Кінг пропонує їм провести двобій, щоб вирішити всі “розбіжності”.

Про це він написав у соцмережі Х. Автор бестселерів упевнений, що в особистому бою переможе український лідер, і пропонує організувати платний “показ” цієї події.

“Я думаю, що Путін і Зеленський повинні припинити вбивати людей і залагодити свої розбіжності mano a mano (аналог виразу “мужик на мужика” – ред.) з оплатою за перегляд. Я хотів би побачити, як містер З (Зеленський. Але в оригіналі написано Mr Z – ред.) надере дупу Путіну”, – написав король жаху.

Фраза “mano a mano” використовується для опису протистояння двох людей і походить з іспанської мови, де буквально означає “рука об руку”. Її іноді плутають з “man-to-man”, що описує щиру розмову, як правило, між двома чоловіками, або гру в захисті один на один.

Підтримка України від Стівена Кінга

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну “король жахів”, відомий американський письменник Стівен Кінг підтримав Україну, вдягнувши футболку з написом “I Stand wıth Ukraine”, а також відмовився укладати контракти з російськими видавництвами, заявивши, що більше не буде видавати свої книжки в РФ.

31 березня 2022 року він звернувся до президента РФ,  заявивши, що “Україна спустошить його скарбницю” і “знекровить тебе”. Пізніше він заявив, що Путін недооцінив Україну.А у кінці травня 2022-го Кінг закликав світ продовжувати економічний тиск на Росію. Також він наголосив Росії, що вони мають справу не з болонкою, а з росомахою.

28 червня 2022 року він засудив ракетний удар РФ по кременчуцькому торговому центру. “король жахів” відкрито назвав росію країною-терористом. Раніше він також висловлював переконання, що російський президент володимир путін несе загрозу не тільки для України, а й для всього світу. Також він не проти подивитися, як Зеленський поб’є путіна. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Землю виснажує затяжна магнітна буря: її потужність зросте ще більше

До 21 травня Землю продовжать накривати магнітні бурі, які почалися ще 10 травня та були найсильнішими за…

4 хв. ago

Стане “золотою”? Експерти прогнозують стрімкий ріст тарифу на воду з 1 червня

В Україні останні місяці активно обговорюють подорожчання електроенергії для населення, але з 1 червня 2024 року…

16 хв. ago

Наклали чотири шви: стали відомі подробиці стану здоров’я Усика після перемоги над Ф’юрі

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про…

24 хв. ago

Існує щось гірше: колишній розвідник з Пентагону заявив, що боятись треба не прибульців

Колишній мисливець за НЛО, фізик та розвідник Шон Кіркпатрік, який працював у Пентагоні, занурився в…

35 хв. ago

Штрафи та електронні повістки: у Міноборони дали відповідь на запитання про мобілізацію

У Міністерстві оборони України відповіли на поширені запитання щодо мобільного застосунку "Резерв+" для оновлення даних…

43 хв. ago

Гра на поразку. Як і чому російська пропаганда впливає на союзників України

Про те, що Росія суттєво активізувала свої зусилля з дезінформації, аби дискредитувати Україну, повідомляє CNN. За оцінкою…

53 хв. ago