Який вигляд мають сини Путіна і яку “незручну” правду приховують у Кремлі. Фото

Російський диктатор Володимир Путін має чимало скелетів у шафі, а особливо ретельно Кремль охороняє його сімʼю. Деяких дітей ватажок країни-терористки визнав лише в 2022 році, а інших, як зʼясували російські та іноземні медіа, він ховає й досі. Хоч найкривавішому диктатору нашого часу й виповнилося 72 роки, відповідальність за народжених від “коханки” Аліни Кабаєвої синів він брати не поспішає.

Одні джерела стверджують, що олімпійська чемпіонка народила кремлівському вождеві їхню першу спільну дитину у 2015 році, а потім ще одну – у 2019-му. Інші заявляють, що у 2019-му на світ з’явився не один хлопчик, а одразу два – близнюки.

Вперше новина про ймовірні романтичні стосунки Путіна та Кабаєвої з’явилися у газеті “Московський кореспондент” у 2008 році, після чого видання дуже швидко закрили. У Кремлі продовжують заперечувати будь-який зв’язок між президентом та гімнасткою. Тим часом ексчемпіонка швидко та впевнено отримує керівні посади у великих російських корпораціях.

Що ж до дітей Путіна від Кабаєвої, то першого сина “коханка” диктатора народила в одній із найдорожчих клінік у світі, що знаходиться у швейцарському місті Лугано. Якраз незадовго до пологів, у вересні 2014-го, спортсменка завершила депутатську діяльність у Держдумі РФ і обійняла посаду голови ради директорів холдингу “Національна медіа група”. Якийсь час після цього вона не з’являлася на публіці. До речі, саме у 2014 році Путін розлучився зі своєю дружиною Людмилою Шкребнєвою після 30 років шлюбу.

Вдруге Кабаєва народжувала вже у Москві. ЗМІ пишуть, що місце народження дитини було “рішенням президента”. Хлопчик народився у 2019 році, втім, як ми вже писали вище, деякі інсайдери стверджують, що це були близнюки. Путін на пологах присутнім не був.

“Аліна має стосунки з Путіним. Їх діти – двоє синів – діти Путіна. Аліна не мала інших стосунків. Це було б надто небезпечно для неї”, – цитують анонімного інсайдера в Daily Mail.

Тим часом у мережі з’явилися знімки Кабаєвої із двома маленькими хлопчиками на льодовому шоу Олексія Немова у московському палаці “Мегаспорт”. Немає незаперечних доказів того, що діти, які прийшли з нею, є її синами.

Крім того, Кабаєва регулярно з’являється на публіці з перстеником на безіменному пальці.

Додамо, нещодавно у мережі з’явилася інформація, що спортсменка вкотре завагітніла від російського президента. Більше того, за словами інсайдерів, олімпійська чемпіонка виношує дівчинку, що дуже не сподобалося диктаторові.

Нагадаємо, від першої дружини Людмили Шкребньової у диктатора двоє доньок – Марія Воронцова та Катерина Тихонова. Марія народилася у сім’ї Путіних 28 квітня 1985 року в Ленінграді. Катерина з’явилася на світ через рік 31 серпня у Дрездені. Навчалися дівчата в елітній приватній гімназії “Петершулі” із поглибленим вивченням німецької мови. Перша зараз працює медиком-ендокринологом і є співвласником медичної компанії “Номеко”, а друга – голова фонду “Національний інтелектуальний розвиток” та компанії “Іннопрактика”.

Крім того, у 2021 році журналісти-розслідувачі з’ясували, що російський диктатор має ще одну дочку – Єлизавету Розову. Мати дівчини – така собі Світлана Кривоногих. У 90-х роках вона була простою прибиральницею, а після знайомства з Путіним несподівано стала мультимільйонеркою та однією з найбагатших жінок Росії.

Романчук Микола

Recent Posts

Ціни на овочі та фрукти продовжують зростати: що та скільки вже коштує в Україні

Ціни на овочі в Україні продовжують зростати. Трохи вщух ажіотаж навколо картоплі на тлі надходження на…

2 хв. ago

500-річна загадка: у старій картині знайшли зловісне “послання” (фото)

Вчені багато років намагаються розшифрувати приховані смисли картини Ганса Гольбейна "Посли", написаної 1533 року. Однак…

9 хв. ago

Путін боїться літати в Сочі? Чому борти з ним зникають з радарів

Лідер Росії Володимир Путін вже понад пів року майже не відвідує Сочі та інші південні регіони, а…

18 хв. ago

ПриватБанк вдвічі зменшив тариф на популярну послугу

Державний ПриватБанк вдвічі зменшив тариф на популярну послугу. За що клієнти зможуть платити менше, йдеться…

27 хв. ago

У Держдумі закликали захопити ще три області України, щоб забезпечити безпеку РФ

У Держдумі заявили, що РФ має заради своєї "безпеки" захопити ще три області в Україні.…

35 хв. ago

Найбільша перлина у світі: рибалка протягом 10 років спав поруч зі скарбом на $100 млн

У 2014 році звичайна риболовля одного чоловіка з Філіппін обернулася надзвичайною знахідкою. Він знайшов гігантську…

46 хв. ago