Без похмурого Гаррі навіть розквітла: Меган Маркл вгадала з вибором сукні

Нещодавно у Лос-Анджелесі відбувся благодійний вечір LA Children’s Hospital, який зібрав небайдужих жителів міста з важливого приводу – допомога маленьким пацієнтам. Серед запрошених була і Меган Маркл – герцогиня Сассекська давно підтримує зв’язок з цією організацією і завжди рада будь-яким ініціативам. На вечері в готелі JW Marriott LA Live Меган з’явилася в червоній сукні Carolina Herrera. Прихильники зіркової пари одразу пригадали, що в ній Маркл уже виходила у світ – на гала-концерт у Нью-Йорку з нагоди Дня ветеранів у 2021 році.

На тому заході Меган супроводжував принц Гаррі, на цьому його вже не було – і в Мережі активніше поповзли чутки про те, що в родині серйозний розлад. Одразу згадали, що своє 40-річчя спадкоємець британського престолу відзначав без дружини. Збіг? Підозрілі інтернет-користувачі так не думають.

Меган Маркл. Фото: Getty Images

Подружжя разом уже шість років – за ці роки встигло двічі стати батьками, посваритися з родичами, переїхати з Великобританії до Америки, запустити кілька великих проєктів і провалитися з деякими з них. Прихильники британської королівської сім’ї все частіше говорять про те, що Гаррі припустився помилки, пов’язавши своє життя з актрисою. Усезнавці таблоїди додають: він і сам дедалі частіше подумує про те, щоб помиритися з родичами й повернутися до Лондона.

До речі, саме бажання принца повернутися в Туманний Альбіон називають однією з можливих причин різкого похолодання у стосунках подружжя. Меган Маркл категорично відмовляється приїжджати туди, де їй не раді – і навіть не приховують цього.

Принц Гаррі. Фото: Getty Images

Про розставання поки ніхто відкрито не говорить, але вже не перший рік обговорюють, що станеться з Арчі та Лілібет, якщо Гаррі й Меган розійдуться. Також усі говорять про можливу участь принца в білих вечірках Пі Дідді.

«P. Diddy заявив, що запрошував їх на вечірки. Але ті запрошення мудро відхилялися, а після того, як Вільям і Кейт заручилися, Дідді зрозумів натяк і взагалі перестав їх кликати. Бувши молодими парубками, Вільям і Гаррі могли запросто сказати ”так” і відвідати одну з диких вечірок. Спасибі їхнім придворним наглядачам, вони перехопили той удар», – зазначив в інтерв’ю Fox News королівський біограф Крістофер Андерсон.

Про розставання поки ніхто відкрито не говорить. Фото: Getty Images

У будь-якому разі цей вихід Меган Маркл викликав бурхливу реакцію в Мережі.

«Раніше Сассекси з’являлися тільки разом. Схоже, хтось на межі розлучення»;
«Без похмурого Гаррі поруч вона начебто навіть розцвіла. Збіг?»;
«Бранджеліна 2.0 на підході», – обговорюють читачі Daily Mail.

Романчук Микола

Recent Posts

Росія готує масований удар по Україні: коли це може статися

Російські загарбники планують новий масований ракетний удар по Україні. Така атака може стати не меншою за ту,…

13 хв. ago

Кадиров пішов зі звинуваченнями до влади РФ: все через мігрантів

Глава Чечні Рамзан Кадиров розкритикував російську владу за посилення міграційної політики, заявивши, що деякі заходи «зіштовхують Росію…

19 хв. ago

День народження Путіна: про главу Кремля забули навіть ті, хто допомагає РФ воювати з Україною

У понеділок 7 жовтня глава Кремля Володимир Путін відзначив 72 день народження. Однак небагато людей вирішили його…

21 хв. ago

Мобілізація молоді: частину студентів ТЦК заберуть на війну вже цієї осені

Більшість студентів в Україні мають право на відстрочку від мобілізації, але є особливі винятки, викладені…

23 хв. ago

Загальна мобілізація: як виявляють військовозобов’язаних, які не оновили дані

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У травні набрав чинності новий закон про…

25 хв. ago

Сильний шторм не відступає: Україну накриє нова магнітна буря

Україну раптово атакувала нова магнітна буря та досягла дуже високої потужності. Про це повідомляє meteoagent. Магнітна буря пішла…

37 хв. ago