Модель вклала $38 тисяч у свою зовнішність: як вона виглядала до операцій

Міа Діо, популярна блогерка, розкрила шокуючу правду про свою зовнішність і витрати на пластичні операції у своєму останньому відео на Instagram. Відомість, яку вона часто приписує “подарункам долі” чи “гарним генам”, виявилася результатом тривалого і дорогого процесу вдосконалення через хірургічні втручання.

У відео, яке набрало понад 146 тисяч вподобань, 22-річна Міа поділилася деталями про свої витрати на пластичну хірургію. Вона розповіла, що її краса коштувала їй близько 38 тисяч доларів.

“Пластика носа в 17 років обійшлась в $5 тисяч. Вініри — $5,5 тисяч (19 років). Збільшення грудей — $7 тисяч (20 років). Персональні тренування – $2 тисячі в місяць. Ін’єкції — $8 тисяч на рік. Зачіска та макіяж — $6 тисяч”, — зізнається вона, додавши в описі, що соціальні мережі — це фейк, як і тамтешні авторитети.

Міа пояснила, що її відкрите зізнання має на меті показати підписникам реальність за світлом соціальних мереж. Вона закликала аудиторію не ідеалізувати її зовнішність як природний дар і не намагатися досягти таких самих стандартів без урахування реальних витрат і зусиль.

Блогерка також поділилася архівними знімками, зробленими до її популярності, що підкреслило контраст між її зовнішнім виглядом до і після пластичних операцій. Це рішення було прийнято для того, щоб продемонструвати, що її образ у соціальних мережах — це результат значної роботи і фінансових витрат, а не лише удачі чи генетичних особливостей.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Москві в руках чоловіка вибухнув ґаджет під час атаки на “Хезболлу”

У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…

14 хв. ago

Тарифи на воду в Україні можуть зрости: що про це відомо

В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення.  Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…

21 хв. ago

Ніж у спину Путіна: союзниця Росії передає Україні боєприпаси – Reuters

Індійські виробники зброї продавали європейським країнам артилерійські снаряди, а ті передавали їх Україні. Нью-Делі не втручається, щоб…

26 хв. ago

Нардеп Юрій Камельчук написав заяву про вихід зі “Слуги народу”: які причини

Народний депутат Юрій Камельчук, який обрався до Верховної Ради від "Слуг народу", вирішив написати заяву…

31 хв. ago

Бійці ЗСУ без жодного пострілу захопили село в Курській області: подробиці

В Курській області Збройні сили України захопили населений пункт Ольговка без жодного пострілу. Вони зайшли…

33 хв. ago

“Сармат” долетить до Страсбурга за 3 хвилини: у Держдумі РФ пригрозили Європі балістичним ударом

Спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що заклик Європарламенту зняти обмеження на удари України вглиб…

39 хв. ago