Усього кілька кліків: жінка заробила гроші, поскаржившись на ділянку свого сусіда

30-річна Айеша зі Сметвіка, Вест-Мідлендс (Англія) заробила 700 фунтів стерлінгів (трохи більше ніж 36 тисяч гривень), повідомивши про занедбану ділянку сусіда. Про це пише Daily Record.

Британка повідомила про старий будинок компанії YouSpotProperty, яка платить гроші за інформацію про занедбану нерухомість в Англії. За її словами, вона вже не могла спокійно дивитися на ділянку. Компанія перерахувала гроші на рахунок Айеші після того, як занедбаний об’єкт було продано.

Жінка була обурена тим, що покинутий будинок став притулком для сміттярів. Це тривало роками, при цьому в покинутому будинку ніхто не жив. Розлютившись, Айеша повідомила про це на сайт YouSpotProperty.com, який винагороджує людей за те, що вони вказують на покинуті будинки по всій Англії.

Якщо будівля відповідає всім критеріям сайту — перебуває у приватній власності, не виставлена на продаж і не має останніх дозволів на будівництво, — заявник отримує ваучер на 20 фунтів стерлінгів від M&S або Amazon. Але все стає набагато приємніше, якщо компанія купує нерухомість, і тоді людина отримує 1 відсоток від її вартості, до 10 000 фунтів стерлінгів.

“Від сусідів ми знаємо, що власник жив у цьому будинку багато років тому, але останні п’ять років, що ми живемо по сусідству, він залишався незайнятим — він повертався, можливо, раз на рік, тільки щоб підмести сходинку перед входом у житло. Ніхто не хотів допомогти, — сказала вона. Жодних заходів вжито не було. Зрештою, люди стали викидати матраци в палісадник, і так тривало майже п’ять років. Ми знали, хто господар будинку, і намагалися його розшукати, але він, на наше розчарування, не відреагував на жодне наше прохання”, — сказала британка.

Британка заробила 700 фунтів стерлінгів (трохи більше 36 тисяч гривень) Фото: Daily Record

У 2022 році Айеша зробила фотографії будинку і виклала їх на сайт YouSpotProperty. Після розслідування, проведеного житловою компанією, вона отримала свій ваучер Amazon. Жінка була приголомшена, коли побачила, що згодом будинок було приведено до ладу і виставлено на продаж, і ще більше була приголомшена, коли 2023 року їй прийшов лист, у якому йшлося про те, що вона має право на отримання 700 фунтів стерлінгів.

Айеша витратила гроші на святкування свого 30-річчя.

Ольга Степанова

Recent Posts

Антикорупційний суд зняв арешт з рахунку корупціонера ексголови ВС Князєва

У понеділок, 8 липня, колегія суддів ВАКС задовольнила клопотання захисту і зняла арешт з деяких…

3 години ago

Росіяни просунулися на фронті у трьох місцях: з’явилася свіжа карта

Російські окупанти продовжують тиснути на низку напрямків на сході України. При цьому їм вдалося трохи…

3 години ago

Росія пробила “парасольку ППО” Києва і цілеспрямовано вдарила по “Охматдиту”, – Bild

Росія цілеспрямовано вдарила по київській лікарні "Охматдит" ракетою Х-101, при цьому передані Заходом системи ППО не змогли…

3 години ago

На спробі самогубства Наполеона вдалося заробити майже два мільйони євро

Два пістолети, що належали Наполеону Бонапарту, продано на аукціоні у Франції за 1,69 млн. євро. Інформація про…

3 години ago

“Їздять тут зайцями”: в Одесі спалахнув скандал з військовим та водієм маршрутки

В Одесі розгорівся черговий скандал з військовослужбовцем та водієм маршрутки, який відмовив бійцю з посвідченням…

3 години ago

Не тільки без світла: взимку українці можуть також зостатися без тепла і води, – Financial Times

Влада не випадково стала обережно натякати українцям, щоби ті, хто має змогу, виїжджали на зиму…

3 години ago