Вони таки побачаться: чого слід очікувати від зустрічі принца Гаррі та Чарльза III

Відносини принца Гаррі з його вінценосною сім’єю навряд чи можна назвати добрими – син короля Чарльза III переїхав до США, залишивши минуле позаду. З подачі Гаррі сталася низка гучних одкровень, вийшли викривальні спогади, які підірвали репутацію Віндзорів. Все це явно не сприяє зміцненню родинних зв’язків.

Раніше повідомлялося, що долю «блудного принца» було вирішено на таємній раді: як передає The Sun, король ніколи не дозволить Гаррі повернутися як члену королівської родини на неповний робочий день. Розмовляти з молодшим сином Чарльз III теж не збирався. Крім цього, королівський репортер Річард Палмер зазначив, що відновити розірваний зв’язок із принцом Вільямом герцогу Сассекському буде дуже непросто.

Відновити розірваний зв’язок

І все-таки тепер з’явилася нова інформація – повідомляється, що Гаррі зустрінеться з батьком після прибуття до Великобританії. Це буде перша зустріч батька із сином із лютого 2024 року. Тоді їхня розмова тривала лише 30 хвилин.

8 травня у соборі святого Павла пройде подячна служба на честь 10-річчя «Ігор Нескорених», і на ній буде принц Гаррі. Очікується, що Чарльз III зустрінеться із молодшим сином відразу після цього заходу.

«Очевидно, що він дуже хоче побачити свого батька, який продовжує своє лікування від онкологічного захворювання, і більшість людей чекають їхнього возз’єднання наступного тижня», – повідомляє джерело The Sun.

Гаррі хоче побачити батька

На цій зустрічі навряд чи буде присутнім принц Вільям. Спадкоємець британського престолу був занадто вражений нападками свого брата і змістом його книги «Запасний» – він не розмовляв з Гаррі з самого похорону королеви Єлизавети, який відбувся у вересні 2022 року.

Принц Вільям

До того ж, за словами стилістки та дизайнерки Амайї Аррієти, яка також є подругою Кейт Міддлтон, наразі королівська родина переживає важкий період.

«Зараз у мене розбите серце, я думаю, що вони переживають пекло. Це дуже особисте», – поділилася дизайнерка.

Кейт Міддлтон

Нещодавно також з’явилася інформація про те, що принц Вільям перебуває на межі депресії через хворобу дружини. Джерело, близьке до сім’ї, розповіло Usmagazine, що чоловік Кейт Міддлтон відчуває внутрішній конфлікт і страх, не маючи можливості поділитися своїми почуттями з будь-ким. Знайомий охарактеризував принца Уельського як «безпорадного» та «наляканого».

Іншими словами, у Вільяма зараз і без Гаррі проблем вистачає.

Ольга Степанова

Recent Posts

Отримав благословення: чоловік закохався в тещу і одружився з нею

45-річний Сікандар Ядав з Індії закохався й одружився зі своєю 55-річною тещею на ім'я Гіта…

1 хв. ago

На Дніпропетровщині чоловік із ножем напав на співробітника ТЦК

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та…

5 хв. ago

Зеленський виступив проти перемир’я з Росією на час літніх Олімпійських ігор

Президент України Володимир Зеленський виступив проти перемир'я з Росією на час літніх Олімпійських ігор у…

1 годину ago

У Німеччині пропонують збивати російські ракети над Західною Україною з території країн НАТО

Депутати Бундестагу Німеччини з партії канцлера Олафа Шольца вважали за можливе захистити небо України з…

2 години ago

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

4 години ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

6 години ago