Кейт Міддлтон та принц Вільям “проходять через пекло”

Дизайнерка Амайя Аррієта та подруга Кейт Міддлтон вважає, що принц та принцеса Уельські наразі проходять один з найважчих етапів подружнього життя, оскільки дружина майбутнього короля Великої Британії продовжує боротися з раком. Про це пише The Telegraph.

“У мене зараз розбите серце. Я думаю, що вони проходять через пекло”, — зазначила Аррієта, сподіваючись, що монарша пара впорається з викликами життя.

Як відомо, понад десять років дизайнерка працює стилістом для Кейт Міддлтон та її дітей — 10-річного принца Джорджа, 9-річної принцеси Шарлотти та 6-річного принца Луї. Арієтта почала одягати королівських спадкоємців, коли у 2013 році народився Джордж.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми Фото: Getty Images

Подруга Кейт Міддлтон зізналася, що можливість одягати членів королівської сім’ї наповнює її “такою великою гордістю”, і вона дійсно піклується про те, “як вони виглядають”.

Нещодавно принцеса Шарлотта одягла одну зі спідниць, розроблених Аррієтою для фото, яке Уельські опублікували до Дня матері у Великобританії в березні 2024. Цей кадр став першим офіційним знімком сім’ї після операції на черевній порожнині Кейт Міддлтон на початку року та важкого діагнозу. У той час портрет був позначений кількома ЗМІ як “сильно відфотошоплений”, за що принцесі Уельській довелося просити публічно вибачення, зізнавшись, що вона часто експериментує з мистецтвом фотографії.

Кейт Міддлтон з дітьми Фото: Instagram @princeandprincessofwales
Ольга Степанова

Recent Posts

Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях…

28 хв. ago

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

2 години ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

3 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

3 години ago

Вєрка Сердючка розлютила українців: що трапилося (відео)

Українського співака Андрія Данилка, який виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки, розкритикували українці.  Виявилося,…

3 години ago

Суд РФ заарештував активи німецького банку Deutsche Bank

Під загрозою опинились також банки Unicredit та Commerzbank Арбітражний суд Санкт-Петербурга наклав арешт на російські…

3 години ago