Меган Маркл під час візиту до дитячої лікарні порушила правило королівської сім’ї

Дружина принца Гаррі Меган Маркл несподівано відвідала дитячу лікарню Лос-Анджелеса в рамках кампанії з підвищення грамотності. При цьому вона порушила дуже важливе правило, якого дотримуються члени королівської сім’ї, повідомляє Мirror.

Герцогиня Сассекська долучилася до кампанії лікарні “Зроби березень значущим”, читаючи дітям книжки. Це сталося ще 21 березня 2024 року, проте лікарня повідомила про візит королівської персони тільки зараз.

На знімках Меган зображена такою, що сміється разом з дітьми, під час читання книжок, зокрема “Розі Клепальщик”, “Кіт Піт” і “Я бачив кота”. Меган також сфотографувалася з дітьми на полароїд і з радістю роздала автографи. Однак при цьому вона пішла врозріз із правилом, що забороняє членам королівської сім’ї залишати свої підписи.

Принцеса Уельська пояснила це правило минулого року, коли вона відвідала перший дитячий пікнік на виставці квітів у Челсі. Коли один з дітей попросив Кейт написати своє ім’я, вона відповіла: “Я не вмію писати своє ім’я, але вмію малювати”. Коли ще одна дівчинка попросила автограф, принцеса Кейт пояснила: “Мене звуть Кетрін. Мені не дозволено залишати свій підпис, це всього лише одне з тих правил”. Замість цього вона намалювала квітку, дерево і ставок із рослинами.

Король Чарльз також раніше відмовлявся давати автограф, заявивши: “Вибачте, мені це робити не дозволено”. Вважається, що членам королівської сім’ї не дозволяється роздавати автографи, щоб уникнути ризику їх підробки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

5 хв. ago

3,5-метровий Дракула з величезними крилами: названо найбільшу істоту на Землі, що літає (фото)

Історія Землі налічує понад 4,5 мільярда років і за цей час вона встигла стати домівкою…

14 хв. ago

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев під час…

22 хв. ago

Ізраїль готується до удару у відповідь на атаку Ірану: можлива дата

Ізраїльські військові готують "значну та серйозну" відповідь на ракетну атаку Ірану, яка відбулася минулого тижня.…

29 хв. ago

“Рандомайзер” і помилки в алгоритмах формування: що не так з повістками, які відправляють поштою

За допомогою Реєстру військовозобовʼязаних Міноборони формує повістки. Вони містять електронні підписи начальників ТЦК та СП…

38 хв. ago

Українці можуть жити в США під “тимчасовим захистом”: коли спливає його термін

У Сполучених Штатах зараз перебувають тисячі громадян України. Вони можуть жити та працювати там завдяки американській…

47 хв. ago