Сім’я вигадала спосіб, як безкоштовно їсти у розкішних ресторанах

Мексиканська сім’я була викрита в шахрайстві після того, як її зняли на відео, де вона підкладає тарганів у тарілки в ресторані, щоб потім поскаржитися і піти, не сплативши рахунок.

Про це пише Oddity Central.

Нещодавно ресторан Puerto Chale в Гвадалахарі, Мексика, звернувся до соціальних мереж, щоб присоромити сім’ю шахраїв, які погрожували влаштувати скандал через таргана, якого вони нібито знайшли в замовлених ними стравах, якщо ресторан не погодиться не брати з них гроші за їжу. Хоча адміністрація ресторану була збентежена інцидентом, оскільки в закладі дуже сувора гігієнічна політика, вона вирішила задовольнити вимоги відвідувачів, щоб уникнути непотрібного скандалу. Однак, щойно сім’я пішла, вони перевірили камери спостереження і знайшли докази того, що все це було сплановано заздалегідь.

Сім’я з чотирьох осіб насолоджувалася бенкетом у Puerto Chale, який обійшовся б їм у копієчку, але в якийсь момент білява жінка дістала зі своєї сумочки невеликий контейнер і висипала його вміст на тарілки на столі. Тарган всередині не хотів випадати з контейнера, тому жінка взяла виделку і силою виштовхала комаху назовні.

Коли таргана посадили, сім’я покликала офіціанта і вдала обурення та огиду через таргана, якого сама поклала. Поскаржившись на інцидент, сім’я залишила заклад з усією їжею, яку вона замовила, упакованою на винос, але не заплативши за неї нічого.

Персонал негайно перевірив камери спостереження, щоб побачити, як тарган міг опинитися на тарілках їхніх клієнтів, і був здивований, побачивши, що відвідувачі самі підкинули комаху. Потім вони завантажили відео в Інтернет як повчальну історію.

“Сьогодні у нас був неприємний досвід. Коли ми перевірили наші камери, то зрозуміли, що стіл зіграв з нами злий жарт. Вони принесли таргана і посадили його на одну з наших тарілок”, – йдеться у заяві ресторану. “Потім вони поскаржилися одному з наших офіціантів, галасували, щоб привернути увагу, щоб ми не виставили їм рахунок. Зрештою, вони замовили все з собою”.

Користувачі X виступили зі звинуваченнями на адресу мексиканської сім’ї в тому, що вони ошукали декілька ресторанів у Гвадалахарі, використовуючи ту ж тактику. Відео та фотографії підозрюваних, зокрема білявки, яку охрестили “Леді Кукарача”, відтоді стали вірусними в Інтернеті.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

59 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

1 годину ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago