Кинув по телефону: з’явилися цікаві факти про розставання принца Вільяма та Кейт Міддлтон

Зараз принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, яка може знову з’явитися на публіці, є взірцевою сімейною парою, тому важко уявити, що у їхніх стосунках були драматичні моменти. Але, як виявилося, у 2007 році вони розходилися і нещодавно були розкриті деталі цієї історії.

У матеріалі The News розказано, що новими фактами розриву Кейт Міддлтон та принца Вільяма поділився королівський біограф Роберт Джобсон. Він розповів, чому і як пара розлучилася у юності.

Кейт Міддлтон та принц Вільям пережили в юності розставання

Відомо, що майбутнє подружжя почало зустрічатися ще у студентські роки, у 2003 році, але через чотири роки розлучилося за ініціативою принца, який не був упевнений, що готовий до більш серйозних кроків. Він зателефонував Кейт і в ході їх 30-хвилинного спілкування вирішив, що вони дивляться в різні сторони щодо подальшого майбутнього. За словами біографа, майбутню принцесу дуже образив такий вчинок Вільяма, вона себе почувала подвійно розбитою через те, що принц кинув її по телефону.

Цей розрив був емоційно складним для них обох. Вільям, який заявив, що хоче “трохи простору”, відчував постійні ревнощі, тому що про Кейт часто писали в пресі, її помічали в нічних клубах і на вечірках в оточенні інших чоловіків. Кейт зберігала гідність і публічно не обговорювала свої почуття.

І через два місяці, усвідомивши глибину своїх почуттів до неї, Вільям вирішив відновити стосунки. Він зустрів Кейт на одній із костюмованих вечірок, пара вирішила поговорити, а потім вийшла на танцмайданчик і пристрасно поцілувалася.

Ольга Степанова

Recent Posts

Стало відомо, коли червоні магнітні бурі припинять лупити по Землі

У п'ятницю, 20 вересня триває магнітна буря силою у сім балів. Геомагнітний шторм червоного рівня небезпечності, що…

32 секунди ago

“Показники зростають з місяця в місяць”: в Україні набирає обертів добровільна мобілізація

Щомісяця в Україні добровільно мобілізуються в середньому 6,5 тисяч громадян. Про це 20 вересня заявив Уповноважений представник Міністерства оборони…

10 хв. ago

Красива губернаторка: чиновниця змусила шістдесят підлеглих займатися з нею коханням

Китайська 52-річна чиновниця Чжун Ян, сумно відома тим, що мала 58 коханців, виявилася корупціонеркою і загриміла за…

19 хв. ago

F-16 розбився через уламки ракети РФ: аналітики отримали нові дані про авіакатастрофу

Американський винищувач F-16 міг втратити керування через уламки російської ракети, які пошкодили двигун і систему керування.…

27 хв. ago

Учені через 5 років знайшли епіцентр поширення COVID-19: названо всіх “підозрюваних”

Поки у світі поширюється новий варіант COVID, вчені провели детальний аналіз генетичного матеріалу, взятого за допомогою…

37 хв. ago

Мобілізація в Україні — чи може отримати відстрочку 50-річний студент

В Україні немає вікових обмежень для отримання освіти. Тому навіть 50-річний або старший студент може мати…

47 хв. ago