Колишня агентка ЦРУ розповіла, як приховувала від чоловіків, чим заробляє на життя (фото)

Колишня працівниця ЦРУ розповіла, як їй доводилося приховувати свою професію у стосунках. Деталями поділились у виданні Newsweek 1 липня.

На побаченнях заведено ставити багато запитань — про сім’ю, захоплення, освіту та роботу. Однак підтримувати розмову не так легко, якщо професію необхідно приховувати. Такий досвід має 40-річна Бріттані Батлер Дженнінгс, якій доводилося поєднувати романтичні побачення з роботою в ЦРУ.

Дженнінгс живе у місті Чарлстон, що в штаті Південна Кароліна США. Вона працювала у ЦРУ дев’ять років, але не могла розповідати про це чоловікам, з якими зустрічалася. Зазвичай жінці доводилося брехати, що вона працює консультанткою Міноборони. Так їй вдавалося уникнути нескінченних запитань та шокованих поглядів.

“Деталі ставали більш конкретними лише тоді, коли це було абсолютно необхідно”, — поділилась ексагентка ЦРУ.

Фото Бріттані Батлер ДженнінгсФото: formerspy1 / Instagram

Вона пояснила, що могла зізнатися щодо місця роботи лише тоді, коли стосунки досягали значного рівня довіри й відданості. Зберігати таємницю Дженнінгс було не надто складно, вона просто ставилась до цього як до “унікального аспекту” свого життя. Жінка дбала про те, щоб розмови на побаченнях проходили природно, щоб зберегти своє прикриття.

Однак у ЦРУ діє правило для співробітників, що перебувають у стосунках з іноземцями. Після дев’яти місяців стосунків Дженнінгс потрібно було повідомити на роботі повне ім’я, дату народження та деяку інформацію про партнера в такому випадку.

“Дивно, але отримати цю інформацію не було незручно чи важко. Люди, як правило, довіряли мені, і йшлося більше про забезпечення прозорості та безпеки”, — розповіла колишня агентка.

Фото Бріттані Батлер Дженнінгс з чоловіком МеттомФото: formerspy1 / Instagram

У 2008 році Дженнінгс зустріла свого майбутнього чоловіка Метта. Спочатку вона традиційно розповіла, що працює урядовою консультанткою. Однак після приблизно чотирьох місяців стосунків стало зрозуміло, що все серйозно, і американка розкрила правду.

“Він знайшов це неймовірно інтригуючим. Коли я запитала його, він сказав, що вважає це сексуальним і таємничим”, — згадала вона.

Фото Бріттані Батлер Дженнінгс з чоловіком МеттомФото: formerspy1 / Instagram

Метт як лобіст був знайомий з людьми в розвідці та оборонних спільнотах, тож це виявилось для цього чимось зовсім чужим.

Протягом майже 10 років Дженнінгс приховувала значну частину свого життя, однак у 2014 році звільнилась з ЦРУ. Тепер вона розповідає про свій досвід та написала шпигунський роман.

Фото Бріттані Батлер Дженнінгс з чоловіком МеттомФото: formerspy1 / Instagram

“Мені дуже подобається ділитися реальністю бути жінкою в розвідці, особливо працюючи в боротьбі з тероризмом на Близькому Сході. Існує потреба протистояти багатьом неправдивим наративам, які зображують жінок як простих спокусниць”, — підкреслила ексагентка ЦРУ.

Нагадаємо, непридатну для життя гнилу хатину продали за 2,41 мільйона доларів. На торги зареєструвались 25 учасників, хоча новому власнику доведеться витратити понад півмільйона доларів на ремонт.

Ольга Степанова

Recent Posts

Новий закон про мобілізацію: чи пускатимуть українських чоловіків за кордон з 17 липня

В Україні з 17 липня у всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років) перевірятимуть військово-обліковий…

2 хв. ago

Українські банки масово зупиняють роботу своїх відділень по всій країні

Банки, що функціонують в Україні, останнім часом масово припиняють роботу своїх відділень у різних регіонах…

12 хв. ago

Уже остаточно: до школи діти підуть у серпні, названо дати і план на весь навчальний рік

У Львові визначилися з датою початку нового навчального року в школах міста: як повідомив мер Львова Андрій Садовий у…

23 хв. ago

Меган Маркл “чувствует себя обиженной”: в чем причина

Меган Маркл тяжело переживает ссору между герцогами Сассекскими и королевской семьей Великобритании. Об этом пишет Express. Спустя…

32 хв. ago

“Крадене солодше”: росіяни на окупованій частині Херсонщини почали збирати українські кавуни

На тимчасово окупованій частині Херсонської області росіяни почали збирати урожай кавунів. Далі їх планують доставити…

43 хв. ago

Мобілізація в Україні: як дізнатись про штраф ТЦК через неоновлення даних чи ухилення

Якщо чоловік при мобілізації в Україні порушить правила військового обліку або проігнорує повістку, працівник територіального центру…

53 хв. ago