Чоловік роками прикидався лікарем й виманив у своєї дівчини $360 тисяч

У китайському Шанхаї завершився резонансний судовий процес над чоловіком на прізвище Чжан, який протягом шести років видавав себе за лікаря, аби обманом виманити у дівчини $360 тисяч. Його засудили до 11 років та 6 місяців ув’язнення, а також виписали штраф в розмірі $35 тисяч. Про це пише видання SCMP.

Все почалось у 2016 році, коли працівник готелю Чжан познайомився зі співробітницею торгового центру, яку звуть Хуан. Чоловік представився випускником відомої медичної школи та акушером-гінекологом престижної шанхайської лікарні.

Пізніше пара почала зустрічатися, але китаєць не розкривав всієї правди, створивши собі образ успішного медика та щоразу вигадував нові причини, чому кохана не може відвідати його на роботі.

Як пізніше з’ясувалося, справжньою метою шахрая було отримання грошей. Чжан зізнався, що спочатку видавав себе за лікаря заради розваги, але згодом зрозумів, що це допомагає завоювати довіру коханої й випрошувати у неї гроші, щоб розраховуватись з боргами, накопиченими через залежність від азартних ігор.

Чжан виманив у своєї коханої $360 тисячФото: Pixabay

Кульмінацією афери стала вигадана шахраєм інвестиційна схема: він переконав партнерку, що може заробити достатньо грошей для купівлі будинку, вклавши її заощадження у фонд цінних паперів, й для цього навіть підробив документи.

Обман розкрився, коли родина Хуан почала турбуватися через її матеріальне становище. Перевіривши місце роботи коханого, дівчина дізналася, що він ніколи не працював у лікарні.

Ця історія викликала широкий резонанс у китайському суспільстві. Користувачі соціальних мереж висловили своє співчуття Хуан, яка була “засліплена коханням”.

Прокурор у справі попросив інших дівчат не роботи аналогічних помилок: “Хоча любов прекрасна, потрібно остерігатися пасток”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

3 години ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

3 години ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

3 години ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

3 години ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

3 години ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

3 години ago