Експерт розкрив ключовий секрет успіху Кейт Міддлтон у королівській родині (фото)

Королівський експерт Дженні Бонд поділилася своїми думками про те, чому Кейт Міддлтон так люблять, і як вона домоглася такого великого успіху в королівській родині. Не можна заперечувати зоряну силу принцеси Кейт. Дружина принца Вільяма — одна з найвідоміших жінок у світі й одна з найпопулярніших, повідомляє Мirror.

Зовсім нещодавно її назвали улюбленицею членів королівської сім’ї та нації, Слова підтримки та любові, які вона отримала з усього світу у світлі її діагнозу раку, є свідченням цього. Експерт Дженні Бонд вважає, що все зводиться до одного ключового фактора: сильної системи підтримки принцеси, яка допомагає їй пережити важкі часи.

“Одна з причин, з якої Кейт домоглася такого успіху у своїй королівській ролі, полягає в тому, що в неї сильне внутрішнє коло, яке виходить далеко за межі її батьків, братів і сестер. Керол і Піппа, очевидно, перебувають поруч під час одужання Кейт. Я впевнена, що Керол дуже турбується про свою доньку і, ймовірно, кудкудакає, як квочка”, — зазначила Дженні.

Кейт Міддлтон зі своєю мамою Керол Фото: Getty Images

Проте експерт каже, що не тільки тісний зв’язок Кейт з її сім’єю допоміг їй процвітати як члену королівської сім’ї, а й тісне коло друзів, якими вона себе оточила. Багато хто знав її до того, як вона офіційно стала членом королівської сім’ї.

“Але іноді ваші найстаріші друзі, які пройшли з вами через усі труднощі, — це просто щасливий квиток. Кейт підтримує глибокі дружні стосунки з кількома своїми однокласниками, які, вочевидь, знали її ще до того, як на її шляху з’явилася королівська сім’я, тому вони знають, як допомогти”, — додала Бонд.

Вона також стверджує, що хороша інтеграція в коло спілкування її чоловіка також допомогла їй: “Кейт також встановила міцні дружні стосунки з багатьма з оточення Вільяма, і всі вони пропонуватимуть практичну допомогу, особливо з дітьми, оскільки Вільям поєднує свої робочі обов’язки з пріоритетом турботи про дружину і сім’ю”.

Принц Вільям із дружиною Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

Раніше, 2 квітня, повідомлялося, чому Кейт Міддлтон розповіла правду про свій діагноз. Запис відеозвернення не був пов’язаний зі спробами спростувати теорії змови. Усе виявилося набагато серйознішим.

Ольга Степанова

Recent Posts

Бангладеш почав полювання на експрем’єрку: Хасіна звинувачується в жахливих злочинах

Міжнародний кримінальний трибунал Бангладеш ухвалив ордер на арешт колишньої прем’єр-міністерки Шейхи Хасіни. Її звинувачують у…

2 хв. ago

Що показують соцопитування: чому в штабі Гарріс напередодні виборів б’ють на сполох

Віце-президент США Камала Гарріс вирішила переглянути свою передвиборчу кампанію, зосереджуючись на залученні чоловічого електорату та…

58 хв. ago

Мобілізаційний сплеск: у ТЦК похвалилися ефективністю своїх рейдів

Рейди, організовані територіальними центрами комплектування (ТЦК) у громадських місцях, сприяють підвищенню мобілізаційної активності та свідомості…

1 годину ago

Тайваньські вчені створили перший у світі компактний квантовий комп’ютер

Дослідники з Тайваню оголосили про створення найменшого у світі однофотонного квантового комп’ютера, що може змінити…

1 годину ago

В Києві організували схему втечі чоловіків до Польщі на «навчання»

У Києві правоохоронці викрили масштабну аферу, за якою місцевий мешканець пропонував послуги незаконного перетину кордону…

1 годину ago

Росіяни створили фейковий сайт Держприкордонслужби України

У мережі Інтернет виявили фейковий сайт, який повністю імітував дизайн і структуру офіційного вебресурсу Державної…

1 годину ago