Принц Вільям зустрівся з Девідом Бекхемом: з якою метою (фото, відео)

Принц Вільям зустрівся з Девідом Бекхемом заради доброї справи. Про це вони розповіли в соцмережах.

Британський футболіст розповів, якою для нього була честь, коли майбутній король попросив його допомогти зі збором коштів для лондонської авіаційної машини швидкої допомоги.

Колишній капітан збірної Англії об’єднав зусилля з представником монархії, щоб відсвяткувати досягнення мети зібрати 16 мільйонів фунтів стерлінгів для заміни старого обладнання благодійної організації з порятунку хворих.

Чоловік Вікторії Бекхем та принц Вільям представили нові вертольоти H135, чотири мільйони на які були зібрані кампанією Omaze, яку підтримав футболіст.

Принц Уельський, який є патроном Лондонської благодійної організації швидкої допомоги, особисто попросив футбольну легенду стати публічним обличчям збору, і його запросили сьогодні, щоб подякувати за підтримку благодійної організації.

“Ми сьогодні тут, щоб відсвяткувати… успіх збору коштів на лондонські повітряні машини швидкої допомоги, що є чимось близьким для мене протягом багатьох років. Я хлопець з Іст-Енду, тому кожен раз, коли бачу їх у повітрі, дуже пишаюся цим”, — розповів Бекхем.

“Як тільки принц Вільям попросив мене взяти участь, це було для мене великою честю (чесно кажучи)”, — додав спортсмен.

Пара привіталася, як старі друзі, перш ніж заскочити в один із гелікоптерів H135, і принц Вільям не втримався, щоб сісти в крісло пілота.

Романчук Микола

Recent Posts

У Швеції хочуть заборонити бідність, критики вважають це порушенням прав людини

Уряд Швеції виступив з пропозицією запровадити дев'ятимісячний експериментальний проєкт, який має на меті запровадити заборону…

5 хв. ago

Підвищення податків: Гетманцев готує для бізнесу страшні сюрпризи

2 жовтня закінчився строк подання правок до урядового законопроєкту 11416д про підвищення податків. До нього подали понад…

14 хв. ago

Захоплений Вугледар стане плацдармом для наступу росіян на Запоріжжя

Падіння Вугледара може стати критичною точкою у війні, зокрема для південного напрямку. Військовий експерт Олександр Коваленко…

22 хв. ago

Справа у задоволенні. Учені нарешті з’ясували, чому людям так подобається їсти

Історія Землі налічує понад 4,5 мільярда років і за цей час наша планета встигла стати…

31 хв. ago

Залежна від солярію дівчина несподівано стала абсолютно чорною: що з нею сталося (фото)

Залежна від солярію Меган Блейн з Великої Британії несподівано стала абсолютно чорною. Дівчина не покинула…

40 хв. ago

Водіям готують “сезонне” покарання: яка помилка може обійтися у значну суму

Незабаром в Україні можуть ввести новий сезонний штраф для водіїв, який стосуватиметься використання автомобільних шин.…

48 хв. ago