Історія повторюється: чому всі заговорили про смерть Лаврова

Постійний представник України при Раді безпеки ООН Сергій Кислиця натякнув на можливу смерть міністра МЗС Росії Сергія Лаврова . Однак Кислиця зазначив, що краще б росіянин виявився живим, щоб побачити його на лаві підсудних.

Політолог Валерій Димов сказав «24 Каналу» , що напередодні почали поширюватися чутки про можливу смерть Лаврова. Також у ЗМІ з’явилася інформація, що російський міністр закордонних справ мав проблеми з серцем.

Водночас підтвердження цієї інформації наразі немає.

«Предтеча Лаврова – соратник Гітлера – Ріббентроп (міністр закордонних справ Німеччини, був покараний за злочини трибуналом у Нюрнберзі у 1946 році – прим.), який забезпечував інформаційну та дипломатичну підтримку нацистського режиму, дожив до трибуналу», – зазначив політолог.

Оскільки історія повторюється не лише у подіях, а й у певних особистостях, то ті, хто сьогодні мавпує Гітлера та Ріббентропа, повинні, на його думку, також відповідати за свої дії.

Тому хочеться, щоб Лавров дожив до трибуналу, і ми побачили його справедливе покарання. Тому що він несе безпосередню відповідальність за всі злочини режиму, який зараз панує у Росії», – наголосив Валерій Димов.

Нагадаємо, що Кислиця натякнув у своїй замітці у соцмережі Х, що глава МЗС Росії Лавров нібито помер. Однак представник України при ООН зазначив, що він би хотів, щоб Лавров виявився живим, адже прагне побачити його на лаві підсудних.

Також раніше поширювалися чутки, що Лавров хоче залишити посаду міністра закордонних справ через поганий стан здоров’я, але Путін не дозволив йому звільнитися.

Лисенко Катерина

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

1 годину ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

1 годину ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

1 годину ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

1 годину ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 годину ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

1 годину ago