Золотий хлопчик саєнтології: як живе прийомний син Тома Круза

Том Круз ясно дав зрозуміти, що його майже нічого не пов’язує з його єдиною біологічною дитиною — дочкою Сурі. Однак усе вказує на те, що його зв’язок із прийомними дітьми Коннором та Ізабеллою, яких актор всиновив разом із Ніколь Кідман, дуже сильний. А статус Коннора серед саєнтологів ще й підвищується. Про це пише Daily Mail.

Тома Круза сфотографували разом з Коннором біля вертольота в Лондоні. Швидше за все батько і син вирушили в Гластонбері на вечірку, на якій були присутні найкращий друг Круза, письменник Кріс МакКуоррі, і Саймон Пегг, його колега по фільму “Місія нездійсненна”. Їх бачили співаючими разом у VIP-зоні перед виступом Coldplay у суботу ввечері.

Хоча Круз і Коннор не часто з’являються на фотографіях разом, вони завсідники спортивних заходів, особливо баскетбольних. Люди, які знають Круза, кажуть, що вони дуже близькі, і не в останню чергу тому, що Коннор відданий саєнтології, як і його батько.

У Коннора навіть є татуювання “1938” на руці, що посилається на дату перших праць із Саєнтології засновника руху Л. Рона Хаббарда. Вони живуть недалеко один від одного в Кліруотері, Флорида (глобальна штаб-квартира Саєнтології). Коннор також проводив Різдво зі своїм батьком, сестрами Тома Касс, Лі Енн і Меріан та їхніми дітьми в маєтку Сент-Гілл, Іст-Грінстед, Західний Сассекс, де розташована британська штаб-квартира руху.

Тепер прихильники саєнтології вважають, що Коннор і його названа сестра Белла, 31 рік, можуть переїхати в розкішну будівлю Skyview у Кліруотері, де їхній батько з 2021 року володіє пентхаусом з автомобільним ліфтом.

Белла КрузФото: Скриншот

У цьому ж будинку живуть їхні три тітки та їхні чоловіки, а квартири, судячи з усього, призначені для Белли з чоловіком і для Коннора.

Хоча Белла працює в Лондоні служителем саєнтологічної церкви і живе з чоловіком Максом Паркером у Кройдоні, для Коннора це не стане великим кроком, оскільки він уже мешкає в сусідньому комплексі саєнтологічної церкви і його часто можна побачити, як він роз’їжджає Кліруотером на своєму яскраво-жовтому маслкарі.

Його пристрасть — глибоководна рибалка (у 2016 році Круз купив йому човен за 400 000 фунтів стерлінгів), і він працює в компанії, що організовує рибальські експедиції. Також Коннор — інфлюенсер у сфері їжі, він веде акаунти в Instagram, Connor’s Meat Shack.

Він часто подорожує, щоб бути з батьком; торік обох сфотографували в Нью-Йорку. Їх також бачили з Беллою після хокейного матчу в Тампі, Флорида.

Чому Том Круз близький тільки з прийомними дітьми

Головна причина в тому, що Сурі, яка щойно закінчила середню школу, виховується виключно матір’ю Кеті Холмс. Акторка була одружена з Крузом з 2006 по 2012 рік.

Тоді як Беллу і Коннора виховує виключно Том, Ніколь Кідман не з’являлася на фотографіях з прийомними дітьми з 2007 року.

Ніколь Кідман із Коннором і Беллою Фото: Getty Images

Ізабелла Джейн Круз народилася в грудні 1992 року. Її рідна мати була прихильницею саєнтології і вважала, що не може гідно виховати третю дитину. Вона познайомилася з Томом Крузом у церкві, коли йому було 30 років. У підсумку Ніколь Кідман і Том, які тоді були одружені, удочерили Беллу.

У 1995 році вони поповнили свою сім’ю, усиновивши Коннора, якому тоді був один місяць.

Після того як 2001 року голлівудська пара розпалася, Кідман і Круз розділили опіку над дітьми. Але до 2005 року Ізабелла і Коннор вже були з батьком на постійній основі і жили в особняку в районі Пасифік Палісейдс у Лос-Анджелесі, яким керувала сестра Круза Касс, що також сповідує саєнтологію. Вона й навчала дітей вдома.

Ніколь Кідман, судячи з усього, не бачиться з прийомними дітьми. Їх не було на її 50-річчі, вони не відвідали похорон її батька у 2024-му. Кідман була вихована католичкою, ніколи не наверталася в саєнтологію і, як повідомляється, не хотіла, щоб Белла і Коннор виховувалися в Церкві.

Однак у 2018 році вона заявила журналу Who: “Вони дорослі. Вони здатні ухвалювати власні рішення. Вони зробили вибір стати саєнтологами, і моя робота як матері — любити їх”.

Белла і Коннор відвідували бали саєнтології, а Белла вийшла заміж за IT-консультанта Паркера. Круз оплатив весілля 2015 року в лондонському готелі Dorchester.

Ніколь Кідман і Том Круз із прийомними дітьми Фото: Getty Images

Щодо Коннора, то у 2019 році повідомлялося, що він має одружитися з Сільвією Занчі, яку називають “принцесою саєнтолгії”. Вона торік завершила підготовку, щоб почати підніматися верхніми “рівнями ОТ”.

Це скорочення від Operating Thetan (Тетан, що оперує) і відсилання до безсмертної душі Тетана, яка, на думку саєнтологів, є джерелом усього життя.

Сільвію і Коннора бачили сидячими за одним столом на весіллі саєнтологів 2018 року, а 2019 року вони, як повідомляється, вирушили до Діснейленду в Орландо з Крузом, але чи одружилися вони, залишається загадкою. Їх не бачили разом на публіці вже багато років, і вони не зареєстровані в соціальних мережах один одного. Коннор не носить обручку.

Що чекає на Коннора далі? Колишній саєнтолог Катріна Рейєс пророкує, що він обійме більш помітну посаду: “Він стане золотим хлопчиком саєнтології”.

Сурі Круз із матір’ю Кеті Холмс Фото: Getty Images

Нагадаємо, 18-річна Сурі, біологічна дочка Тома Круза і Кеті Холмс, яка нещодавно закінчила державну середню школу музики, мистецтва і виконавських мистецтв Ла-Гуардія, в атестаті значиться як Сурі Ноель. Вона відмовилася від прізвища зіркового батька і взяла собі за прізвище друге ім’я своєї матері.

Ольга Степанова

Recent Posts

Удар по іміджу: Кейт Міддлтон і принц Вільям готують підлянку Меган Маркл

Герцоги Уельські вирішили перенести битву за увагу на територію Меган Маркл — США. Кейт Міддлтон,…

1 хв. ago

Вчені пояснили, чому зараз більше людей виживають під лавинами, ніж десятиліття тому

Вчені кажуть, що зараз більше людей виживають під лавинами, ніж чотири десятиліття тому. Дослідники вивчили…

4 хв. ago

Загадкова смерть комбата, чиї солдати “тримали” Вугледар: у бригаді вперше прокоментували трагедію

У 123 бригаді тероборони ЗСУ вперше прокоментували загибель командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба.  На сторінці…

28 хв. ago

Багато польових командирів: ЦАХАЛ заявив про ліквідацію більше 400 бойовиків «Хезболли»

Під час наземної операції на півдні Лівану ЦАХАЛ заявляє про ліквідацію більш як 400 бойовиків…

31 хв. ago

Броні не буде, навіть якщо маєте право: всіх чоловіків попередили – готуйтеся

В Україні триває повномасштабна війна з Росією, тому чоловіків 18-60 років призивають до армії в…

42 хв. ago

В Україні продають найменшу квартиру: який вигляд має житло площею з комору

У Харкові продають одну з найменших квартир в Україні. Йдеться про житло площею всього 10 квадратних метрів. Таке…

47 хв. ago