Експерт розповів, що Єлизавета ІІ сказала Діані в день її весілля з Чарльзом

Ліп-рідер (фахівець, який читає по губах), переглядаючи архівні відеоматеріали, розкрив, які дуже важливі слова сказала королева Великої Британії Єлизавета ІІ Діані Спенсер у день її весілля з принцом Чарльзом, повідомляє Daily Mail.

Чарльз і Діана були заручені п’ять місяців, перш ніж зв’язали себе узами шлюбу в липні 1981 року на видовищній церемонії, яку транслювали по екранах по всій країні. Вони одружилися в соборі Святого Павла в Лондоні. Молодята віддали перевагу собору, а не традиційному місцю проведення королівських весіль, Вестмінстерському абатству, тому що він вміщував більше людей — 3500 гостей.

Принцеса Діана йде до вівтаря в супроводі батька Джона Спенсера Фото: Getty Images

Неназваний ліп-рідер повідомив журналістам видання, що в момент, коли Діана підійшла до Чарльза, він сказав: “Ти маєш ідеальний вигляд”, потім сказав їй “дай мені руку”, що вона і зробила, а потім прошепотів “поцілунок”. Але після того, як до них на балконі приєдналися інші члени королівської сім’ї, тодішній принц Уельський прокоментував: “Це жахливо довго. Нам потрібно поїсти”.

За словами фахівця, Королева Єлизавета, яка стояла поруч, вказала на натовп і прошепотіла принцесі, щоб вона “подивилася” на людей, які “були там весь день”, щоб побачити її.

Весілля принца Чарльза та Діани Спенсер Фото: Getty Images

Багато хто вважає, що, незважаючи на сором’язливість, Діані подобався гламур, який могла забезпечити їй королівська сім’я. Чарльз настільки глибоко сумнівався у своєму рішенні одружитися з Діаною, що подумував взагалі скасувати весілля. Пенні Торнтон, яка була королівським астрологом принцеси Ді, сказала, що принц Чарльз залишив Діану “спустошеною”, коли в ніч перед весіллям сказав їй, що не любить її. Але, піддавшись вмовлянням батька, графа Джона Спенсера, вона все ж пішла під вінець із сином Єлизавети ІІ.

Ольга Степанова

Recent Posts

Якщо нафтову інфраструктуру Ірану знищать, ціна на нафту швидко перевищить 200 доларів

У разі знищення нафтової інфраструктури Ірану, нафтові ф'ючерси можуть зрости до більш ніж $200 за…

4 хв. ago

“Страшна заруба”. Фронт може обвалитися через 3-4 місяці, якщо Україна не почне переговори – Арестович

Якщо Україна не ініціює мирні переговори, через три-чотири місяці фронт може впасти. Про це заявив…

10 хв. ago

Дівчина Дурова заявила, що через його арешт, вона втратила дитину

Юлія Вавилова, яка супроводжувала засновника Telegram Павла Дурова до Парижа, де його заарештували, розповіла, що під час цих…

17 хв. ago

Тейлор Свіфт очолила рейтинг найбагатших жінок-музикантів

Відома американська співачка Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музикантом у світі. Про це повідомляє видання Forbes. Статки Свіфт оцінили у 1,6…

22 хв. ago

ЄС відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України

Європейський Союз відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України. Про це пише польский портал RMF24. Автори вказують,…

33 хв. ago

Зниження мобілізаційного віку до 20 років: нардеп відповів, чи готують в Раді рішення

Станом на сьодні Верховна Рада не обговорює питання зниження мобілізаційного віку до 20 років. Крім цього, це…

35 хв. ago