Кейт Міддлтон розкритикували через відео про одужання: у чому причина

Кейт Міддлтон розкритикували через відео про завершення нею хіміотерапії. Про це пише In Touch.

“Це стало жорстоким нагадуванням Кейт про те, що завжди буде цинізм, коли вона виставляє себе на очі громадськості”, — зазначило джерело.

За словами інсайдера, принцеса Уельська намагалася уникати читання чогось негативного, проте важко ігнорувати те, що деякі люди кажуть, що вона “тягнула Меган” і що відео було “надмірним і надто хореографічним”.

“Кейт дуже серйозно сприймає суспільне сприйняття. Вона так старанно працює, щоб ніколи не помилитися, і тому її зазвичай так хвалять усі. Вона не сприймає це як належне і цінує це, але вона також звикла бути одним із улюблених членів сім’ї, що стосується громадськості та преси”, — додало джерело.

Тому критика з боку громадськості “приносить їй багато страждань”.

Зокрема, інсайдер пригадав про скандал з відредагованим фото Кейт та її дітей на початку 2024 року.

“Вона визнала, що це була помилка, що їй ніколи не слід було користуватися фотошопом, і взяла на себе відповідальність. Але цього разу вона не вважає, що заслуговує на критику. Вона щиро приголомшена тим, що люди намагаються знищити її, коли вона була такою автентичною та чистою. Це боляче, і вона тепер відступає та переглядає свою позицію щодо такої відкритості в майбутньому”, — зазначило джерело.

9 вересня дружина принца Вільяма розповіла, що закінчила профілактичну хіміотерапію. На відео видно, як Кейт разом із Вільямом і трьома їхніми дітьми, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї, насолоджувалися прогулянками на свіжому повітрі.

Втім, деякі користувачі мережі сприйняли відео як піар-хід та спробу покращити імідж королівської родини. До того ж, британці наголосили, що багато людей проходять через такі випробування, проте не можуть собі дозволити повністю відійти від роботи, як монарші персони.

“Так жахливо і брутально зображати одужання від раку таким чином, хоча насправді це далеко не так. Оголошувати про те, що ви закінчили лікування, за допомогою короткометражного фільму голлівудського виробництва”, — писали користувачі мережі.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У Тель-Авіві терористи розстріляли з автоматів перехожих на зупинці

В арабському районі Тель-Авіва, Яффо, сталася стрілянина, про яку повідомили місцеві ЗМІ. Двоє невідомих озброєних автоматами…

2 хв. ago

Подалі від зручностей: чоловік роздав майже все своє майно і живе на пустирі

45-річний Марк Бойл з Ірландії, який відмовився від грошей 17 років тому, тепер живе у…

3 хв. ago

Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику

Адвокат Роман Симутін у своєму Telegram розповів, що прямо зараз штрафів не буде багато, але через…

10 хв. ago

Секс-скандал у РФ: депутата, який привів повію у думу, вимагають відправити на фронт

Загальноросійський громадський рух "Ветерани Росії" вимагає негайно вжити заходів проти депутата Держдуми від КПРФ Дениса…

19 хв. ago

Іран атакує Ізраїль сотнями балістичних ракет  (відео)

Увечері 1 жовтня Іран запустив зі своєї території понад 400 ракет в бік Ізраїлю. Про це повідомляє Israel Defense…

21 хв. ago

“Груди забула покласти?”: Тіна Кароль стала зіркою жартів через свій образ

Відома українська співачка Тіна Кароль днями виступила з концертом у Рівному в рамках свого всеукраїнського…

28 хв. ago