Кейт Міддлтон розкритикували через відео про одужання: у чому причина

Кейт Міддлтон розкритикували через відео про завершення нею хіміотерапії. Про це пише In Touch.

“Це стало жорстоким нагадуванням Кейт про те, що завжди буде цинізм, коли вона виставляє себе на очі громадськості”, — зазначило джерело.

За словами інсайдера, принцеса Уельська намагалася уникати читання чогось негативного, проте важко ігнорувати те, що деякі люди кажуть, що вона “тягнула Меган” і що відео було “надмірним і надто хореографічним”.

“Кейт дуже серйозно сприймає суспільне сприйняття. Вона так старанно працює, щоб ніколи не помилитися, і тому її зазвичай так хвалять усі. Вона не сприймає це як належне і цінує це, але вона також звикла бути одним із улюблених членів сім’ї, що стосується громадськості та преси”, — додало джерело.

Тому критика з боку громадськості “приносить їй багато страждань”.

Зокрема, інсайдер пригадав про скандал з відредагованим фото Кейт та її дітей на початку 2024 року.

“Вона визнала, що це була помилка, що їй ніколи не слід було користуватися фотошопом, і взяла на себе відповідальність. Але цього разу вона не вважає, що заслуговує на критику. Вона щиро приголомшена тим, що люди намагаються знищити її, коли вона була такою автентичною та чистою. Це боляче, і вона тепер відступає та переглядає свою позицію щодо такої відкритості в майбутньому”, — зазначило джерело.

9 вересня дружина принца Вільяма розповіла, що закінчила профілактичну хіміотерапію. На відео видно, як Кейт разом із Вільямом і трьома їхніми дітьми, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї, насолоджувалися прогулянками на свіжому повітрі.

Втім, деякі користувачі мережі сприйняли відео як піар-хід та спробу покращити імідж королівської родини. До того ж, британці наголосили, що багато людей проходять через такі випробування, проте не можуть собі дозволити повністю відійти від роботи, як монарші персони.

“Так жахливо і брутально зображати одужання від раку таким чином, хоча насправді це далеко не так. Оголошувати про те, що ви закінчили лікування, за допомогою короткометражного фільму голлівудського виробництва”, — писали користувачі мережі.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Ще одна країна посилює вимоги до українців

Норвегія вирішила посилити свої правила щодо надання тимчасового захисту українським біженцям. Це стало наслідком зростаючої…

14 хв. ago

Від 5,6 до 9 грн за кВт/год: Нацкомісія затвердила нові тарифи на електрику

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), під час…

36 хв. ago

ТЦК – кінець: Кабмін дозволив військовим частинам самим призивати українців

Військові частини отримали право проводити мобілізацію резервістів і військовозобов'язаних, які добровільно бажають служити. Про це повідомили в…

40 хв. ago

У Греції загинули дві українські туристки: подробиці трагедії

На острові Корфу рятувальники виявили в морі тіла жінки та ее дочки, які, за попередніми даними, були…

45 хв. ago

Новий рекорд: скільки росіян хочуть закінчення війни з Україною

У РФ стрімко зростає кількість РФ, які хочуть завершення війни в Україні. Також збільшується кількість…

49 хв. ago

Бронь мають не всі: скільки поліцейських можуть мобілізувати

Працівники Національної поліції мають право на бронь від мобілізації, але не всі. В Україні забронювали…

57 хв. ago