Трирічна дівчинка скаржилася на «монстрів у стіні»: що це було насправді

Трирічна Сейлор Класс з батьками живе в фермерському будинку в місті Шарлотт, Північна Кароліна, і одного разу дівчинка почала скаржитися на монстрів у своїй спальні. Її батьки подумали, що це лише плід бурхливої дитячої уяви, але насправді над спальнею дівчинки були десятки тисяч медоносних бджіл, пише BBC.

Коли Сейлор почала скаржитися на «монстрів у стіні» своєї кімнати, її батьки не задумувалися про це. «Ми навіть дали їй пляшку води і сказали, що це спрей для монстрів, щоб вона могла віднадити будь-якого монстра вночі», – розповіла мама дівчинки.

Йшли місяці, а Сейлор ще наполегливіше запевняла, що у її кімнаті щось є. Це почало набувати сенсу, коли її матір помітила, що біля горища і димоходу їхнього 100-річного будинку рояться бджоли – тоді батьки дівчинки подумали, що вона могла чути їхнє дзижчання біля стелі спальні.

Массіс Класс подзвонила в компанію по боротьбі зі шкідниками, яка виявила, що крилаті комахи були медоносними бджолами – цей вид під охороною в США. Бджоляр помітив, що комахи летіли до підлоги на горищі – прямо над спальнею дівчинки, після чого виявилося, що бджоли вісім місяців будували там величезний вулик.

Бджоляр, якого дівчинка почала називати мисливцем на монстрів, відкрив стіну, в якій виявив величезні стільники. «Вони просто посипалися, як із фільму жахів», – каже Массіс Класс.

Загалом бджоляр вилучив від 55 до 65 тис. бджіл і 45 кг стільників. У будинку сім’ї провели три видалення бджіл шляхом зворотного вакуумування зі стіни, після чого комах помістили в ящики і переселили до притулку для медоносних бджіл.

«Медоносні бджоли та їхній мед пошкодили електричну проводку будинку», – повідомила Массіс Класс. Вона додала, що страхування не покриває нічого, пов’язаного зі шкідниками, оскільки це вважається чимось таким, чому можна запобігти. За словами жінки, бджоли завдали їй збитків на понад $20 тис.

Ольга Степанова

Recent Posts

«Інвалідний» скандал. Головний прокурор Хмельниччини звільнився, але «по-хитрому»

Вечір 17 жовтня приніс новину з Офісу генпрокурора: Олексій Олійник, головний прокурор Хмельницької області, звільнений…

5 хв. ago

Золото б’є нові рекорди: що коїться на ринку дорогоцінних металів?

Ціна на золото вперше в історії перевищила позначку у 2700 доларів за тройську унцію, і…

13 хв. ago

Заочні штрафи для ухилянтів: уряд посилює правила, “ігнор” обійдеться у 25 тисяч

Український уряд налаштувався на рішучі кроки. До кінця 2024 року планується розіслати до 900 тисяч…

20 хв. ago

Експерт Попенко назвав простий спосіб збільшити пенсії до 10 тисяч гривень

Відомий український експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко пояснив, що робити, щоби збільшити пенсії в…

28 хв. ago

В Україні злетіли ціни на яйця: скільки доведеться заплатити

В Україні підскочили ціни на курячі яйця. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Українські споживачі зіштовхнулися із…

30 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні 19–20 жовтня: беріть парасольки та вдягайтесь тепліше

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

1 годину ago