Депутат “Єдиної Росії” назвала безробітних росіян черв’яками

Депутат від партії “Единая Россия” Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є “черв’яками”. Також вона запропонувала створити в Росії “трудові табори”. 

“Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, вакансій. Вважаю, що в нас, у Томській області взагалі немає сьогодні безробіття, але люди, які ви говорите, вони приходять. Їм потрібна відмітка, значить, і вони йдуть до вас у фонд зайнятості і безумовно отримують допомогу по безробіттю. Як ви вважаєте, може розглянути взагалі-то сьогодні якісь трудові табори, адже це вже все було”, – сказала вона.

Після цих слів в залі всі розсміялися. Своєю чергою депутат обурилася зі сміху та додала, що на будівництві не вистачає бетонників, арматурників, зварювальників та електриків.

“Особливо взимку, коли йде прогрівання бетону. Ну, я вам скажу, у мене сьогодні інженерно-технічний склад практично ось ходять, з’єднують ці дроти енергетики, і чергують, щоб прогріти бетон, взимку особливо, а в нас зими, то вибачте, шість місяців. А людей, маса людей, які просто не хочуть працювати і користуються державною підтримкою, але вони просто черв’яки на нашому тілі”, – зауважила вона.

Депутатка після своїх слів попросила вибачення, зазначивши, що, можливо, висловилася грубо, проте додала, що таких людей “дуже багато”. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

57 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

58 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

60 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago