«Відключення свідомості і чипи». Російський генерал назвав причини теракту в «Крокусі»

Російські пропагандисти вигадали нову версію про причини теракту в «Крокус Сіті Хол». Вони вважають, що західні спецслужби нібито вживили в мозок громадянам Таджикистану чипи. Про це заявив російський генерал-майор Володимир Овчинський в ефірі пропагандистського «Першого каналу», пише «Радіо Свобода».

За словами Овчинського, завдяки таким високим технологіями західні «куратори керували діями терористів».

«Їм відключили свідомість, там, швидше за все, у комплексі діяли, психотропні речовини, нейропсихологічне програмування і, можливо, чипи вставлені. Тому що зараз нейробіологія дозволяє керувати людиною», – заявив генерал.

Як приклад він навів «проєкт Ілона Маска, в рамках якого зі свиней роблять людей».

До того ж, Овчинський стверджує, що йдеться про добре організований терористичний акт на рівні західних спецслужб, адже тільки вони мають такі засоби впливу на людей.

Нагадаємо, російські слідчі продовжують розкручувати версію про нібито «український слід» у теракті в «Крокусі». Не навівши жодних доказів, Слідчий комітет заявив, що «в результаті роботи із затриманими терористами» та вивченні їхніх гаджетів «отримані докази їхнього зв’язку з українськими націоналістами».

Як відомо, ввечері 22 березня у концертному залі «Крокус Сіті Хол» під Москвою почалася стрілянина. Люди у військовій формі відкрили вогонь із автоматичної зброї. Згодом концертний зал загорівся.

Як повідомлялося, терористичне угруповання «Ісламська держава» (ІДІЛ) взяло на себе відповідальність за теракт у концертному залі «Крокус» у підмосковному Красногорську. Такої ж версії притримується Білий дім.

До слова, Басманний суд Москви обрав запобіжний захід чотирьом чоловікам, затриманих за підозрою у скоєнні теракту в «Крокус Сіті Холі» 22 березня.

Ольга Степанова

Recent Posts

Кабмін Шмигаля підтримав підвищення штрафів для водіїв до 25 000 грн

Кабінет Міністрів на своєму засіданні підтримав законопроєкт №11024, який передбачає заборону поїздок на автомобілях по…

3 години ago

У два регіони України йдуть похолодання, штормовий вітер та град: синоптик назвав дату

Червень увірвався в Україну високими градусами на тлі дощів та гроз. Проте вже незабаром спека поступиться…

4 години ago

Росія масовано вдарила по Україні: скільки ракет та “шахедів” збили

У ніч на 1 червня російські окупанти завдали потужного ракетно-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури в різних…

4 години ago

Сонце готує новий удар по Землі: до чого призведе черговий спалах енергії

Сонячна активність невблаганно наростає, і наша космічна "подруга" готується до чергового потужного спалаху своєї неосяжної…

9 години ago

Чи можна пити каву на ніч: експерт зі сну розповів, кому це корисно

Зазвичай вважається, що вживання кави на ніч негативно впливає на сон. Однак Макс Кірстен, експерт зі сну…

9 години ago

Туреччина категорично проти відправлення військ НАТО до України: у МЗС пояснили чому

Поки країни НАТО обговорюють можливість відправлення іноземних військ до України, Туреччина висловилася категорично проти. Водночас влада…

9 години ago