Найвідоміші у світі сестри-сіамські близнюки вийшли заміж

34-річні сестри-сіамські близнюки Ебігейл і Бріттані Генсел з Міннесоти вийшли заміж за 33-річного медбрата з хоспісу і ветерана армії США Джоша Боулінга. Про таємне весілля сіамських близнючок стало відомо тільки через майже три роки, пише Today.

Пара побралася ще 2021 року, але тримала свій шлюб у таємниці від громадськості. Тепер в мережі з’явилися фото з церемонії.

Стосунки Еббі і Бріттані з Джошем, батьком-одинаком, досі залишалися поза увагою, оскільки останні 10 років близнючки вели більш спокійне і непублічне життя. Вони завжди утримувалися від спекуляцій про своє особисте життя, а десять років тому відкинули чутки про заручини Бріттані як «тупий жарт».

Раніше батько близнючок Майк сказав, що його доньки вже тоді запитували про те, щоб коли-небудь знайти собі чоловіка. «Вони красиві дівчата. Вони дотепні. У них є все, крім того, що вони з’єднані разом», – зазначив він.

Еббі та її сестра Бріттані, одна з небагатьох пар близнюків-дицефалів в історії, які пережили дитинство, прославилися завдяки шоу TLC, у якому розповідали про головні події свого життя. У пари спільне тіло, і всі їхні органи нижче пояса, включно з кишечником, сечовим міхуром і репродуктивними органами, є спільними.

У документальному фільмі, знятому, коли дівчатка були підлітками, їхня мати сказала, що вони дуже хотіли коли-небудь завести власних дітей, і Бріттані підтвердила її слова: «Так, одного разу ми станемо мамами, але поки що не хочемо говорити про те, як це буде працювати».

Близнючки, які мають власні свідоцтва про народження і паспорти, були виховані віруючими батьками, медсестрою і теслею. Зараз дівчата працюють вчителями математики в п’ятому класі початкової школи в Нью-Брайтоні, штат Міннесота, де вони народилися і виросли.

«Очевидно, ми одразу розуміємо, що отримуватимемо одну зарплату, бо виконуємо роботу однієї людини. Можна викладати, а можна контролювати і відповідати на запитання. Тож у цьому сенсі ми можемо зробити більше, ніж одна людина», – кажуть сестри. Кожна з них має свою ліцензію на викладання.

До слова, 22-річні сіамські близнюки Кармен та Люпіта Андраде розбурхали соцмережі своїми відвертими розповідями про особисте життя. Кармен має стосунки з молодим чоловіком на ім’я Даніель, а Люпіта вважає себе асексуальною. Кармен зустріла бойфренда на сайті знайомств, де одразу вказала: вона одна з сіамських близнюків. Серед сотень пропозицій від фетишистів вона обрала саме повідомлення Даніеля.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

25 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

27 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

28 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

39 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

41 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

42 хв. ago