Не всі ракети вранці долетіли до України: частина впала на Саратов

У ніч на неділю, 31 березня, російські окупанти знову атакували за допомогою ракет і “шахедів” територію України. Але, як виявилося, не всі ракети долетіли, деякі впали у Саратові. Фото та відео підтвердження опубліковано у Telegram-каналі Реальна війна.

На кадрах, зроблених на камери спостереження, можна побачити, як у темний час доби на вулиці пролунав потужний вибух, від чого спрацювала на автомобілях сигналізація.

Є інформація, що росіяни збили свою ж ракету Х-101, якою хотіли вдарити по території України, але її ліквідували під Червоноармійськом, Саратовської області.

На фото хтось сфотографував уламки збитої ракети, яка впала неподалік дороги.

Примітно, що офіційна влада міста написала, що нібито цей гучний звук був наслідком збитого БПЛА.

Але звідки взялися уламки від ракети, показаної на фото, ніхто не поспішає пояснювати городянам. До речі, вони вірять у версію уряду, а на тих, хто писав, що це збили їхню ж ракету, нападають із критикою. Також, за словами очевидців, уламки на фото знайшли неподалік п’ятиповерхового будинку.

До речі, це не вперше вже, як росіяни “бомблять” своїх же. Наприклад, у Білгородській області російські літаки упустили 2 авіабомби, через що понад сотню жителів довелося евакуювати.

Зазначається, що всього за тиждень у цьому регіоні російські вояки “втратили” 11 ФАБів. Житель Білгорода Іван Матвєєв навіть написав заяву до Слідчого комітету (СК) на військових армії Росії, які неодноразово кидали бомби на область. Чоловік вимагає притягти їх до відповідальності.

Він у зверненні стверджує, що військові порушили інструкції та вчинили посадові злочини, поставили під загрозу життя мешканців Білгородської області.

Але, звісно, ​​навряд чи чоловік досягне виконання своїх вимог. Швидше він отримає термін за “дискредитацію російської армії”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вручатимуть не лише повістки: ТЦК будуть надсилати чоловікам ще один документ

З 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Тепер, крім повісток військовозобов’язаним, можуть…

7 години ago

Чому ми прокидаємося ночами: що говорять про це лікарі і як упоратися з проблемою

Сон - це не тільки приємне проведення часу, але і невід'ємна частина здорового способу життя.…

7 години ago

Чорна елегантність: Річард Гір із молодою дружиною у вишуканих вбраннях відвідали червону доріжку

На Каннському кінофестивалі зібралися вершки суспільства, де зірки кіно, моди та культури не пропустили можливість…

7 години ago

Винен страх: прем’єр-міністр Естонії пояснила, чому союзники надають Україні мало зброї

Партнери України надають Збройним силам недостатньо зброї через страх, який майстерно використовує російський диктатор Володимир Путін. При…

7 години ago

Закон про мобілізацію вже б’є по економіці: далекобійники перекрили трасу Київ-Одеса

Дальнобійники заблокували трасу Київ-Одеса на знак протесту проти нових правил перетину кордону. З 18 травня інспектори Державної…

7 години ago

Не лише без світла: з понеділка розпочнуться відключення газу – які графіки

Наступного тижня мешканцям Київської області доведеться тимчасово забути про газове опалення та кухонні плити. Причиною є необхідність…

7 години ago