Є ризик утворення котла: бійці ЗСУ оцінили ситуацію поблизу Селидового

В районі Селидового на Донеччині може ускладнитися ситуація через втрату Силами оборони Карлівки, через це окремі підрозділи ризикують потрапити в котел. Про це в своєму телеграм-каналі “Говорять Снайпер” написав боєць 24 ОШБр Станіслав Бунятов з позивним “Осман”.

“П**ари активно просуваються в напрямку Галицінівки та в Карлівці, є великий ризик утворення котла по лінії річки Вовча”, — йдеться в повідомленні.

Інший боєць Сил оборони з позивним “Мучной” також передбачає проблеми для українських захисників на цій ділянці фронту після втрати Карлівки.

“Селидове тримаємо на характері. Так, після втрати Карлівки можуть виникнути додаткові проблеми з флангу, також впевнено поки тримаємо Українськ, відбиваємо накати п**армотів! Ми вивеземо цю двіжуху, вдавляться суки, аніж доберуться до Покровська”, — написав він.

В нічному зведенні Генштабу 29 серпня повідомлялося, що ЗС РФ атакують на Покровському напрямку і за добу здійснили 40 штурмових та наступальних дій.

“Найбільша активність російських окупантів зберігається в районі Воздвиженки, Зеленого Поля, Миролюбівки, Гродівки, Новогродівки, Карлівки, Маринівки та Михайлівки. Загалом, 32 атаки на напрямку українські захисники вже відбили, ще 8 боєзіткнень – тривали. Ситуація складна, проте наші воїни роблять все для недопущення просування противника в глибину української території”, — йдеться в повідомленні.

Втрати РФ на цьому напрямку за минулу добу склали 225 осіб вбитими та пораненими. Знищено 2 артилерійських системи, РСЗВ, 5 автомобілів та 1 одиниця спеціальної техніки. Окрім того, автомобіль і одна ворожа гармата були пошкоджені.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

58 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

59 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago