Зоопарк в Росії передав на фронт павичів, аби окупанти «отримали душевний спокій»

Російський Липецький зоопарк передав у зону бойових дій незвичайну «гуманітарну допомогу» – двох павичів. Інформацію про це опублікували на сторінці зоопарку та російських ЗМІ, проте згодом, зоопарк видалив публікацію.

Як стало відомо, самця та самку тварини відправили 252-го мотострілецькому полку окупантів у рамках акції «Хто, якщо не ми».

«Хлопців у важкій бойовій обстановці краса птахів надихає, приносить частинку радості. Це не реклама зоопарку, а подарунок від щирого серця. Сподіваємося, що краса цих птахів прикрасить бойові будні солдатів», – кажуть у зоопарку.

Зоопарк також опублікував відео, на якому один із окупантів подякував установі та розповів, що для павичів зараз будують великий вольєр. Там, за його словами, солдати зможуть «піймати якесь духовне умиротворення» або «просто подумати та спостерігати за красою птахів».

Нагадаємо, росіяни викрали із херсонського зоопарку більшу частину тварин. У мережі з’явилося відео, як загарбники ловлять єнота голими руками й саджають у клітку. Згодом рашисти зняли відео з викраденим у Херсоні єнотом.

Також російські загарбники вивезли із асканійського зоопарку по декілька особин зебри Чапмана, бізона американського, коней Пржевальського та оленя Давида.

Ольга Степанова

Recent Posts

Спортсмен уклав контракт зі своєю дівчиною про обов’язковий інтим при кожній зустрічі

Модель Джессіка Гойкочеа, яка з 2021 року зустрічається з колишньою зіркою футбольного клубу "Барселона" Марком…

11 хв. ago

Тайсона Ф’юрі захейтили у Великій Британії після поразки Усику

Британський боксер Тайсон Ф'юрі програв бій Олександру Усику за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій…

20 хв. ago

Посилення мобілізації: на сайтах пошуку роботи з’явились вакансії з бронюванням

У сервісі пошуку роботи Work.ua зʼявився окремий розділ, а також фільтр з вакансіями, у яких…

31 хв. ago

Штраф за непоновлення даних у ТЦК: скільки доведеться сплатити українцю

18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію, в результаті чого всі військовозобовʼязані громадяни повинні оновити…

39 хв. ago

У Житомирі дві дівчинки вкоротили собі віку, зістрибнувши з багатоповерхівки

У вівторок, 21 травня, у Житомирі двоє дівчаток-підлітків зістрибнули з багатоповерхівки й загинули. Поліція вивчає обставини…

51 хв. ago

Відключення світла триватимуть місяцями: в “Укренерго” повідомили погані новини

В "Укренерго" попередили, що відключення світла у населення буде тривати й надалі через значний дефіцит електроенергії, який…

58 хв. ago