Росію масовано атакували дрони: багато вибухів та пожеж, з’явилися вражаючі відео

У ніч на 29 вересня в низці російських областей пролунали вибухи. На місцях сталися спалахи. Місцева влада вже встигла відзвітувати про нібито збиття безпілотних літальних апаратів.

Інформація про це була опублікована у різних пабліках. Як зазначається, вибухи чули у Воронежі, Цимлянську Ростовської області, а також у Волгоградській області.

“В Азовському районі силами ППО знищено 4 БПЛА. Після падіння уламків одного з них спалахнула суха трава. Рятувальні підрозділи, які виїхали на місце ландшафтної пожежі, оперативно загасили спалах. Постраждалих і руйнувань на землі, за попередніми даними, немає”, — заявив губернатор Ростовської області.

Тим часом у Воронежі уламки збитого БПЛА потрапили до житлового комплексу Попередньо постраждалих немає.

“Пожежа сталася в житловій забудові в лівобережній частині міста із збитого БПЛА. Співробітники МНС перебувають на місці займання. Уламки кількох збитих безпілотників горять на землі на околицях міста і за його межами: за попередніми даними, пошкоджено дах одного житлового будинку”, — йдеться у повідомленні.

На пустирі перед РК згоріли уламки збитого безпілотника. Місцеві кажуть, що вибило шибки мінімум у шести квартирах. Також сильно відвідано кілька автомобілів.

У Волгоградській області тим часом після вибухів сталася пожежа в районі селища Сади Придонья Городищевського району.

У селищі Котлубнь Волгоградської області під час атаки могло бути знищено пускову установку для іранських балістичних ракет Fath-360. Росіяни отримали її тільки цієї п’ятниці й “надійно” сховали. Наразі там пожежу та детонують боєприпаси.

Жителі Єйська повідомляли, що чули від 3 до 6 вибухів у небі та побачили яскраві спалахи. Муніципальний депутат Батуринець заявив, що нібито спрацювала система ППО. Про це пише SHOT.

“Ще одна атака безпілотника ЗСУ у Краснодарському краї сталася у селі Шабельське. Пригнічений силами РЕБ дрон врізався в дерево. Вибуховою хвилею вибило вікна та двері біля житлового будинку. Уламками пошкоджено автомобіль. Обійшлося без постраждалих. Територія оточена, на місці працюють співробітники екстрених служб., яка мешкає в будинку, допомогли на якийсь час переїхати до родичів”, — заявив губернатор Кондратьєв.

У мережі повідомляють, що в Єйську був приліт аеродромом “Балтімор”. На ньому могли збирати ракети “Кинджал”, які росіяни запускають по Україні.

Романчук Микола

Recent Posts

Це не працює: 5 популярних міфів про економію електроенергії

Економія енергії є важливим кроком до зниження витрат на комунальні послуги. Тим не менш, існує безліч міфів,…

38 секунд ago

Воскрес і став популярним: учені заявили, що ШІ зумів повернути до життя і прославити Гітлера

Штучний інтелект став інструментом багатьох не найсумлінніших людей, які прагнуть поширювати шкідливу і небезпечну інформацію,…

5 хв. ago

Пенсії у 20 тисяч гривень: як отримувати виплати мрії

Пенсійне законодавство України встановлює певні умови, яким мають відповідати громадяни, щоб забезпечити бажаний розмір пенсії…

18 хв. ago

Чому квашена капуста кисла, гірчить, тухла і пліснявіє: як цього уникнути

Квашена капуста — смачна та корисна зимова страва, яка містить чимало вітамінів, мінералів та корисних…

41 хв. ago

Найкращі варіанти стильної омолоджувальної стрижки для жінок з повним обличчям

Якщо у вас повне обличчя і ви шукаєте модну сміливу стрижку, що абсолютно не потребує…

44 хв. ago

В Європі планують створити нову країну: вона буде найменшою у світі

На території Албанії планують створити нову мусульманську державу, за зразком Ватикану. Вона стане найменшою країною…

47 хв. ago