У росіян нова істерика через “наступ ЗСУ”: де цього разу прорвали “Ахмат”

Російські джерела почали публікувати інформацію про те, що українські війська увійшли до Білгородської області. Зазначається, що оборону там тримали бійці чеченського “Ахмата”.

Інформацію про це оприлюднив російський канал AteoBreaking. За його інформацією, про це вже почали писати російські z-блогери.

“ЗСУ зайшли на територію Білгородської області і вже закріплюються. Військкори повідомляють, що ЗСУ прорвали оборону Ахмата”, — йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, радянський і російський журналіст Олександр Невзоров прикріпив до свого повідомлення карту, на якій видно прикордонне село Журавлівка. Цей населений пункт знаходиться між Харковом та Білгородом на схід від Шебекіно, яке вважається традиційнішою ціллю для рейдів проукраїнських російських добровольчих груп.

Наразі немає чіткого підтвердження цієї інформації, місцева обласна адміністрація повідомляла про наліт дронів на область, проте не згадувала про бойові дії. Втім, під час початку бойових дій у Курській області офіційні джерела також були небагатослівними.

Боєць РДК Денис Нікітін у своєму telegram-каналі у жартівливій формі відреагував на повідомлення, зазначивши, що не можна прорвати те, чого немає.

Лейтенант ЗСУ із позивним “Алекс” теж інформацію підтверджувати не став, але й не спростував.

Як повідомлялося раніше, вранці 27 серпня в мережі з’явилася інформація про те, що ЗСУ нібито розпочали наступ на напрямі Шебекіно, проте ця інформація не підтвердилася.

Ольга Степанова

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

28 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

43 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

58 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

1 годину ago