Прямо на кулемети: у мережі з’явилися кадри провального штурму росіян на мотоциклах

Російські штурмовики безуспішно намагаються використовувати мотоцикли під час атак на українські позиції. 27 травня в мережі з’явилося відео однієї з таких спроб, яка закінчилася ефектною ліквідацією групи противника.

На кадрах, які були зняті російським військовими, можна спостерігати чергову “банзай-атаку” на опорний пункт українських захисників, яка закінчилася плачевно для окупантів.

Атаку координували по рації, — можна почути, як командир російської групи підганяє своїх підлеглих, і постійно наказує їм рухатися вперед і якомога швидше.

В одному з епізодів група з двох осіб не впоралася з керуванням мотоцикла, внаслідок чого двоє окупантів звалилися на землю під гнівні вигуки командира. За ними вирушила ще одна група на мотоциклі, але за кілька десятків метрів цих солдатів спіткала та сама доля.

У цей час перша група росіян знову спробувала розігнатися вздовж посадки, але під час наближення до опорника українських бійців, окупантів розстріляли практично впритул. Наприкінці відеоматеріалу видно, що мотоцикл звалився у вирву і загорівся, а штурмовики не подавали ознак життя.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибухало та горіло: у Воронезькій області Росії дрони атакували кілька підприємств

У ніч проти 5 жовтня у Воронезькій області (РФ) лунали вибухи. Там фіксували безпілотники та…

5 хв. ago

Чоловіки, які не оновили дані у ТЦК, не зможуть отримати бронь від мобілізації

В Україні триває повномасштабна війна й військовозобов'язані чоловіки підлягають мобілізації. Але є категорія громадян країни,…

5 хв. ago

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

З наступного навчального року в українських університетах для хлопців вводять обов’язкову військову підготовку, відмова від…

14 хв. ago

Графіки відключень електроенергії повернуться: українців уже попередили

Очікується, що ситуація з електропостачанням в Україні залишиться стабільною до середини листопада, якщо не відбудеться…

22 хв. ago

Телеведуча оголосила про власну смерть: “побачимось на іншому боці”

Популярна австралійська телеведуча Фіона Макдональд оприлюднила новину про свою власну смерть у віці 67 років.…

32 хв. ago

ПВК “Вагнер” у Малі: що сталося з найманцями, які потрапили в полон до туарегів, — Reuters

У ПВК "Вагнер" заявили, що їхній найманець, якого повстанці-туареги в Малі взяли в полон живим,…

42 хв. ago